Vraag

Nieuw: de Samsung Galaxy S6 vanaf nu bij KPN

  • 6 maart 2015
  • 0 reacties
  • 566 keer bekeken

Badge +2
Samsung heeft tijdens het Mobile World Congress in Barcelona (2-5 maart) twee nieuwe smartphones geintroduceerd, de Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge. Vanaf 10 april is het nieuwe vlaggenschip van Samsung in Nederland verkrijgbaar, je kan de Samsung Galaxy s6 (Edge) nu al bestellen via KPN.com.

Bestel je de Samsung Galaxy S6 Edge 64 GB dan krijg een Wireless Charger cadeau! Om in aanmerking te komen voor de Wireless Charger, dien je je te registreren op: samsung.com/nl/promoties in de periode van 1 maart t/m 9 april.

Hoe ziet de Samsung Galaxy s6 eruit? 

De redactie van consumentenwebsite BesteProduct.nl heeft hieronder een selectie gemaakt van de meest opvallende features van de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge. Helemaal onderaan vind je de specificaties van het toestel. 

Design
Samsung heeft met Galaxy S6 Edge een fraai kunststukje uitgehaald. Deze smartphone heeft een glazen scherm dat aan twee kanten gebogen is en over de zijkanten heen loopt. De Edge is het enige toestel dat zo'n scherm heeft. Via de extra rand heb je bij de Edge snel toegang tot je favoriete contacten. Dat is ook meteen de belangrijkst extra functie bij de Edge, die net als de gewone S6 een 5,1 inch Quad HD Super AMOLED beeldscherm heeft. De S6 en S6 Edge zijn zowel aan de voor- als achterkant voorzien van extra sterk gorilla glass. De glazen achterkant geeft de kleuren een speciaal effect. De glazen voor- en achterkant worden verbonden met een metalen rand. Dat ziet er fraai en chique uit. Een groot verschil ten opzichte van de Samsung Galaxy S5, die volledig van plastic was.

Hardware/batterij
Samsung heeft weer voor het nodige geweld onder de motorkap gezorgd. De S6 en S6 Edge zijn uitgerust met een sterke processor, met 64-bit platform en snel flashgeheugen. Volgens Samsung is het daardoor onmogelijk deze telefoon aan het haperen te krijgen en is hij tevens energiezuinig. Ben je toch door je batterij heen, dan heeft Samsung een snellaadsysteem ontwikkeld. In tien minuten tijd is je telefoon voldoende opgeladen om vier uur lang te kunnen gebruiken. Daar worden we blij van. De S6 is ook de eerste Galaxy waarvan de batterij niet verwisselbaar is. Niet meer nodig volgens de fabrikant. Samsung heeft ook een draadloos laadsysteem ingebouwd, waarvoor je nog wel een extra draadloze oplader nodig hebt. De draadloze oplader (t.w.v. €24,99) krijg je cadeau als je de S6 voor 10 april bestelt.

Opmerkelijk
Gebogen scherm maakt Galaxy S6 Edge uniek
Chique uitstraling met glas en metaal
Indrukwekkende camera met lichtgevoelige sensor
Snellaadsysteem batterij worden we blij van

Bekijk de Samsung Galaxy s6 in de onderstaande video. De specificaties van de Samsung Galaxy s6.Toestel
Merk Samsung
Besturingssysteem Google Android
Kleur Black
Ingebouwde camera
Besturingssysteem versie Android OS, v5.0 (Lollipop)
Type beeldscherm super-AMOLED scherm
Accu 2,550mAH
HD-voice
Simlockvrij
Afmetingen 143.4 x 70.5 x 6.8 mm
Beeldscherm
Afmeting 5,1 inch
Touchscreen
Resolutie 1440 x 2560 pixels
Camera
Megapixels 16 megapixels
Flits
Videocamera
Zoom
Tweede camera videobellen
GEO-tagging
Geheugen
Type geheugenkaart MicroSD
Navigatie
GPS
Navigatiesoftware
Netwerk
Geschikt voor 4G Geschikt voor 4G+
UMTS
Verbindingen
WiFi
PC synchronisatie
E-mail
Media
Muziekspeler
Videospeler
Hoofdtelefoon aansluiting
Functies
Wekker
Spelletjes
Vibratie
Handsfree bellen

 

0 reacties

Geen reactie

Reageer