Sticky

Online aankopen betalen via mobiele factuur


Reputatie 5
Badge +4
Uw mobiele aankopen overzichtelijk op 1 plek! Sinds enkele weken hebben klanten met een consumentenabonnement die mogelijkheid. U betaalt uw apps en andere online aankopen in Apple iTunes store via de factuur van uw mobiele telefoon. Ook bij aankopen in de Microsoft- en Google Play store maakt u hier gemakkelijk gebruik van! Dit geldt voor klanten met een abonnement n klanten met tegoed op hun prepaid simkaart.


Voortaan kunt u bij elke aankoop in de Apple iTunes Store of Microsoft Store kiezen voor het betalen via KPN factuur. Na afronden van de aankoop ontvangt u een bevestiging op het e-mailadres dat aan het Apple- of Microsoft account gekoppeld zit.

Bij klanten met een abonnement verschijnt het aankoopbedrag op de factuur en bij klanten met een prepaidkaart wordt het bedrag direct van het tegoed afgehaald. Er worden geen extra servicekosten in rekening gebracht. U kunt per aankoop maximaal €20 laten factureren via uw mobiele factuur en in totaal maximaal €150 per maand.

Er wordt hard gewerkt om de klantbeleving van deze dienst nog beter te maken. De nieuwe betaalmethode is direct van toepassing en kan in uw Apple account of Microsoft account bij de instellingen worden gewijzigd. Bij een aankoop via de tablet of laptop wordt ter verificatie een sms verstuurd. Houd daarom uw mobiel toestel bij de hand.

Op de factuur wordt bij ‘Verbruik Specificatie’ informatie over de aankoop vermeld. Er wordt o.a. aangegeven in welke store de aankoop is gedaan, specificatie van de aankoop (transactie kenmerk), aankoopbedrag en het aankoop moment. De store waar de app is gekocht zorgt voor de btw afdracht, daarom staat er op de factuur ‘btw vrij’ of ‘btw 0%’.

In MijnKPN zijn aankopen terug te vinden onder ‘Verbruik’. In de MijnKPN app is alleen het totaalverbruik te zien. Voor Prepaid klanten is de aanschaf niet in te zien omdat deze direct van het beltegoed wordt afgeschreven. Dit kan via de klantenservice wel worden opgevraagd. Ter verificatie moet u dan het simkaartnummer of pukcode doorgeven.

Wilt u meer weten over het betalen van online aankopen via uw KPN factuur? Neem dan een kijkje op de website van KPN. Daar vindt u meer informatie over hoe u dat doet. Hebt u een tip over een interessante app, deel dat met ons!

Handige links:
- Diverse onderwerpen: Doe-het-zelf op de zaak met Raspberry Pi
- Interessant: De 3 populairste betaal apps | Zakelijk Pinnen
- Forum: Introductie het zakelijk forum KPN
- Forum: Indexpagina Blogs & Artikelen

0 reacties

Geen reactie

Reageer