Refresh concept geeft Safari voor iOS een makeover

  • 7 maart 2019
  • 2 reacties
  • 122 keer bekeken

Reputatie 5
Badge +2
Refresh concept geeft Safari voor iOS een makeover

Bij iedere iOS-update voegt Apple verschillende nieuwe opties en mogelijkheden toe aan je iPhone en iPad. Ook Safari heeft de afgelopen jaren verschillende veranderingen ondergaan, maar de basis is vrijwel altijd gelijk gebleven.
Dit was de reden voor Julius Sohn om Safari eens volledig op de schop te gooien en een compleet nieuwe browser te bedenken genaamd Refresh. Deze zit vol met vernieuwingen zoals een tijdlijn om je geschiedenis te bekijken, makkelijk content beheren met spaces en gebruikmaken van tags.

Refresh voor iOS Safari
Onderstaande video toont het volledige concept van Julius, het gaat hier om een compleet nieuwe browser gebaseerd op Safari. Vooral het makkelijk zoeken in je geschiedenis en het herstellen van deze tabbladen is een functie die we graag terug zien in Safari. Ook het makkelijk beheren van spaces en de tag-functie is een slim idee. Hopelijk doet Apple de nodige inspiratie op dankzij dit concept.

Bron: Klik hier


2 reacties

Reputatie 6
Badge +6
Hi @huistijger ,

Wat een tof concept! Ziet er in de video erg strak uit 😁

Als ik het goed begrijp moet Refresh dus de vervanger worden van Safari, toch?
Reputatie 5
Badge +10
Hi @huistijger,

Bedankt voor het delen van het nieuws. Dat zijn inderdaad mooie ontwikkelingen! Ik heb thuis een iPad en ben benieuwd naar het eindresultaat 😁.

Reageer