Vraag

[Samsung Galaxy] One Epic Unpacked

  • 11 January 2021
  • 3 reacties
  • 120 keer bekeken

Reputatie 7
Badge +6

Hoi allemaal, 

Zoals jullie allemaal weten is het zoiets elk jaar weer bijna tijd voor Galaxy Unpacked. Deze editie beloofd EPIC te worden :smile:

Wat verwachten jullie van de nieuwste telefoon en van unpacked? :-)

 

Full disclosure: Ik ben een onderdeel van het Samsung Superuser Programma, verder ben ik uitgenodigd voor een Samsung Members “VIP” ervaring, om deze reden zal ik niet 100% neutraal kunnen reageren. Samsung heeft materiaal tot mij beschikbaar gesteld ter behoeve van de promotie van Unpacked en de producten die hier aangekondigd worden. In het verleden heb ik ter behoeve van marketting en community doeleinden gratis producten gekregen. Er zijn geen afspraken gemaakt rondom een compensatie in welke vorm dan ook. Ik kan echter niet uitsluiten dat ik tijdens de unpacked ervaring materieel met een monetaire waarde zal ontvangen waar ik niet van op de hoogte ben. 


3 reacties

Reputatie 7
Badge +6

Ha! Inmiddels kan ik wat meer informatie met jullie delen ;) 

 

Inmiddels heb ik een EPIC kit mogen ontvangen vol met goodies ter voorbereiding van een “Epic Party” rondom unpacked :-)

 

 

Ik moet zeggen dat ze de spanning wel opbouwen. :-) 

Gisteren hebben we een Rehearsal gehad van de Unpacked, supergezellig natuurlijk maar wel een beetje onder Embargo. :smile: Ze hebben het echt leuk in elkaar gezet. 

Tijdens de Rehearsal was er ook een quiz waar we blijkbaar als collectief hebben gekozen om herkend te worden als “Samsung Mammoth” :-) 

Verder is is er ook een whatsapp groep met ruim 160 man de lucht in geroepen om alvast te anticiperen op de lancering (Druk druk druk!)

Voor de echte techliefhebbers, Samsung heeft een Chip aangekondigd die hoogstwaarschijnlijk in de nieuwe Galaxy zit ;) 

 

 

Reputatie 5
Badge +10

Hi Sjors, dat ziet er goed uit! Bedankt voor het delen :smiley: .

Yeah, it's great. Thank you

Reageer