Samsung toont de wereld de Galaxy S8!

  • 30 maart 2017
  • 0 reacties
  • 284 keer bekeken

Reputatie 2
Badge +2
  • Oud KPN Medewerker
  • 78 reacties
Gisteren heeft Samsung in Londen en New York de Samsung Galaxy S8 en S8+ gepresenteerd. Deze nieuwe aanwinsten van Samsung zijn vanaf nu online en via de klantenservice door u te bestellen bij KPN. Vanaf 30 maart kunt u hiervoor ook terecht bij alle KPN-winkels. Bestel uw Galaxy S8 of S8+ vóór 20 april en je hebt hem als een van de eersten in huis, nog voordat hij in de winkel ligt.


De Samsung Galaxy S8 en S8+ zijn tijdens het Galaxy Unpacked 2017 evenement gepresenteerd. De toestellen springen direct in het oog door het prachtige Infinity Display. De specificaties, verbeterde beveiliging en de komst van het docking station Dex maken de S8 en S8+ ook u als zakelijk gebruiker heel interessant.

De smartphones beschikken over 4GB intern geheugen en 64GB aan opslagruimte. Wat optioneel uitbreidbaar is. De snelle Octacore Exynos 8895 processor zorgt er voor dat alles soepel blijft lopen. Ook is de Galaxy S8 of S8+ weer water- en stofbestendig.

Indrukwekkend Infinity Screen


Het beeldscherm is indrukwekkend. De S8 meet 5,8 inch, de S8+ heeft een grootte van 6,2 inch. Bijna 85% van het oppervlak van het toestel bestaat uit het scherm! De randen van de smartphone zijn nagenoeg verdwenen en de fysieke home button heeft plaatsgemaakt voor een onzichtbaar en drukgevoelig exemplaar. Niet alleen een lust voor het oog, maar ook zeer praktisch. Mede dankzij het nieuwe display is multi-tasken voor u als ondernemer makkelijker dan ooit. Een mailtje opstellen terwijl u de AEX checkt of een video bekijkt, Het kan allemaal!

Verbeterde camera’s


U maakt de mooiste foto’s met de nieuwe Galaxy S8 en S8+ door de 12MP Dual Pixel camera aan de achterkant. De lichtgevoelige sensor zorgt er voor dat ook bij weinig licht goede foto’s worden gemaakt. Dankzij multi-processing neemt de camera moeiteloos meerdere foto's achter elkaar. Om deze daarna samen te voegen tot 1 perfecte foto. Wat goed van pas komt bij het fotograferen van bewegende onderwerpen.

Aan de voorkant bevindt zich een 8MP camera die dit keer is uitgerust met autofocus. Ideaal voor een video conference call, Of om tijdens de pauze met het thuisfront een leuke foto te delen.

Meer beveiligingsopties dan ooit!


De veiligheid van uw documenten, foto’s en andere data is voor u als ondernemer natuurlijk van zeer groot belang. Samsung heeft met de S8 en S8+ gezorgd voor een uitgebreid assortiment aan beveiligingsmogelijkheden. De toestellen zijn voorzien van:
  • ingebouwde gezichtsherkenning
  • irisscanner
  • vingerafdruksensor
  • een persoonlijk patroon en/of toegangscode
De genoemde opties gecombineerd zorgen voor optimale beveiliging van uw smartphone!

Bixby: Uw slimme assistent


Met Bixby presenteert Samsung haar eigen 'slimme assistent’. Denkt u hierbij aan spraakbediening. Maar ook aan het bijhouden van uw agenda en het automatisch herkennen van alles wat u fotografeert. Zo ontvangt u informatie, maar ook tips en suggesties op maat. Bixby leert van uw gedrag en past zich aan u als gebruiker aan. Op dit moment werkt de spraak assistent nog niet in het Nederlands. Daar wordt voor u keihard aan gewerkt.

DeX: Maak van uw smartphone een desktop!


Naast de smartphones zelf, lanceert Samsung ook DeX. Plaats uw Samsung in dit docking station. Sluit deze via HDMI aan op een beeldscherm. U kunt nu doorwerken in al uw documenten, net alsof u op een PC werkt. Via USB of Bluetooth sluit je eenvoudig een toetsenbord en muis aan. Maar er is meer… DeX ondersteunt ook Microsoft Office! Zo werkt u moeiteloos door in de bekende programma’s. En terwijl u werkt wordt de smartphone ook nog eens opgeladen.

Kunt u niet wachten totdat u in bezit bent van uw eigen exemplaar? Bestel hier uw Samsung Galaxy S8 of S8+. Wij kijken nu al uit naar uw ervaringen met het toestel. Wij zien uw reactie na 19 april dan ook met plezier tegemoet. :)

Handige links:
- Mobiel: Schade, verlies of diefstal van uw mobiel. Wat nu?!
- Mobiel: Optimaal bereik met uw mobiel in de auto
- Forum: Introductie het zakelijk forum KPN
- Forum: Indexpagina Blogs & Artikelen

0 reacties

Geen reactie

Reageer