Voorwaarde voor 23.59uur betseld morgen in huis

  • 26 January 2018
  • 1 reactie
  • 152 keer bekeken

  • Nieuwkomer
  • 0 reacties
Ik vraag mij af wat de voorwaarden zijn voor, voor 23.59 uur besteld morgen in huis?
Ik heb gisteren een iphone X besteld met verlenging van het abonnement en een orderbevestiging gekregen. Vandaag kwam postnl een pakket afleveren, maar geen X. De medewerker van kpn klantenservice vertelde mij dat er niks besteld is door mij. Nu wilde hij het wel even voor me regelen en vroeg welke ik besteld zou hebben. Na alles doorgegeven te hebben vertelde hij mij dat de telefoon niet leverbaar is en dat de telefoon ( als het goed is) volgende week bezorgt zal worden. Mijn oude werkt niet meer zoals het hoort en ik heb echt een ander nodig. Ik geloof er niet meer in dat ie volgende week komt als jullie al zeggen dat ie er de volgende dag al zou zijn.

1 reactie

Reputatie 5
Badge +10
Hi @Vib,

Welkom op het zakelijk forum van KPN! Wat ik heb begrepen is dat er inderdaad een een schaarste is aan Iphone X bij KPN. Dit betekent dat het iets langer dan normaal kan duren voordat De Iphone X bij u wordt geleverd. Excuses hiervoor!

Hebt u een bevestiging ontvangen van de bestelling? Zo ja, wilt u het ordernummer daarvan in een privé bericht naar mij sturen? Wilt u daarbij ook het mobiele telefoonnummer sturen dat gekoppeld zit aan het abonnement, naam contract en ter verificatie de laatste 4 cijfers van het IBAN rekeningnummer? Dan kijk ik graag met u mee.

Op de pagina Mijn Bestelling kunt u de status van uw bestelling volgen. Hebt u dat al gedaan?

Reageer