Beantwoord

Inloggen op het forum

  • 23 March 2016
  • 4 reacties
  • 2839 keer bekeken

Dit is heel raar. Ik ben ingelogd op het forum. Ik ZIE dat ik ingelogd ben, want ik zie mijn eigen profiel en er staat 'u bent ingelogd' en als ik dan iets wil doen zegt de website: u dient eerst in te loggen. Wat is er toch aan de hand?
icon

Beste antwoord door Tim 18 April 2016, 11:34

Bekijk origineel

4 reacties

Badge +2
Beste André,

Ik zie dat uw email adres nog niet geferifieerd is. Hierdoor kan het soms gebeuren dat het systeem eerstr om een email adres vraagt voordat bepaalde acties mogelijk zijn.
Reputatie 7
Badge +11
Hoi André, dit probleem heb ik gisteren ook gehad! Na 5x inloggen zat ik er pas in.

Mijn vermoeden was dat het aan mijn browser zou liggen, aangezien ik deze een lange tijd open had staan (Google Chrome). Nu jij een soortgelijke ervaring hebt begin ik daar wel aan te twijfelen. Gisteravond en vandaag werk ik op een andere computer wederom met Chrome en heb ik nog geen problemen gehad. Als het probleem aanwezig blijft, probeer dan eens de tijdelijke internet / cache bestanden te verwijderen in de webbrowser.
Reputatie 7
Badge +11
Het lijkt erop dat er een probleem is met de Inloggen knop aan de rechterkant op de startpagina. We zijn naar een oplossing aan het kijken. De Inloggen knop rechtsbovenin werkt wel zonder problemen!
Reputatie 7
Badge +11
Bovenstaande / onderstaande inlogbutton mag nu geen problemen meer geven. :D
Ik zie graag een bericht als er nog problemen met inloggen zijn!

Reageer