Sticky

Introductie Zakelijk KPN Forum

  • 18 juli 2016
  • 0 reacties
  • 23358 keer bekeken

Reputatie 4
Badge +1
  • KPN Medewerker
  • 134 reacties
Welkom! Met trots presenteren wij ons gloednieuwe forum. Browse door onze topics, stel uw vragen of laat uw stem horen om te discussiëren over verbeteringen en vraagstukken. Dit is de plaats waar de zakelijke KPN klant het verschil kan maken.


Als u naar de banner bovenaan deze pagina kijkt, dan ziet u verschillende opties. U kunt zoeken naar een onderwerp, navigeren of een topic starten. Bovenaan de pagina ziet u een blauwe balk met een uitgelicht onderwerp. Dit zijn vaak tijdelijke acties of onderwerpen die op dat moment spelen.

Mocht u nog geen lid zijn dan kunt u onder inloggen kiezen voor account aanmaken. Het is ook mogelijk om in te loggen met Facebook of Linkedin. Uw persoonlijke profielfoto van Facebook of LinkedIn wordt dan automatisch getoond op het Zakelijk KPN Forum. Geregistreerde forum leden zien rechts bovenin hun forumnaam/profielfoto. Deze leidt naar de persoonlijke profielpagina. Op de profielpagina ziet u een overzicht van het aantal topics en reacties en via de knop Instellingen kunt u uw profiel instellen, een (andere) profielfoto uploaden of uw wachtwoord wijzigen.

Natuurlijk bevat ons nieuwe forum ook de functie om als lid privéberichten te sturen of andere leden te volgen. Deze functies vindt u in het profiel van de persoon die u probeert te benaderen.

Dan is het nu tijd om u mee te nemen in het plaatsen van een topic.
Kies voor ‘Start een topic’. Er verschijnt een pagina met 5 velden: Titel, Omschrijving, Soort topic, Subforum en Tags.

Titel
Een pakkende titel trekt de aandacht, maar zorg er wel voor dat deze de lading dekt.

Omschrijving
Hier plaatst u de inhoud van uw topic. Dit kan een vraag zijn of een ontdekking die u zelf heeft gedaan. Alle input is welkom!
Bij het plaatsen van een topic zijn verschillende functies beschikbaar.

Afbeelding invoegen

Dit venster verschijnt bij het klikken op het meest linkse icoontje en biedt de mogelijkheid om een afbeelding te uploaden. U kunt er dan voor kiezen om hem in de tekst te plaatsen, of als bijlage toe te voegen.

Polls
Komt u ergens niet uit? Gebruik een hulplijn en maak een poll aan! Dit doet u door op het 2de icoontje te klikken. Stel de leukste onderzoeksvragen aan de forum leden. U kunt bijvoorbeeld meningen verzamelen over een product.

Door op het vraagteken te klikken ziet u een lijst met verschillend mogelijkheden voor tekstopmaak. Als u de code opneemt in uw tekst zal deze na het plaatsen zichtbaar worden.

En natuurlijk helemaal rechts de emoticons.
Vergeet niet te selecteren of u een vraag stelt of conversatie wilt starten.
Daaronder kunt u een board kiezen waar u uw topic op wilt plaatsen. Aan de hand van goede tags kunnen andere leden uw topic gemakkelijk terug vinden. Als uw topic helemaal naar wens is klikt u op ‘plaats’.


0 reacties

Geen reactie

Reageer