Welkom op het nieuwe Zakelijk KPN Forum! Wat zijn de belangrijkste wijzigingen?

  • 15 June 2016
  • 4 reacties
  • 6670 keer bekeken

Reputatie 7
Badge +11
  • Allesweter
  • 3490 reacties
Mededeling voor geregistreerde gebruikers:
Indien u als geregistreerde gebruiker voor de eerste keer op het nieuwe forum in wilt loggen, dient u eenmalig uw wachtwoord te wijzigen via de knop: “Wachtwoord vergeten”. U ontvangt per e-mail een link om uw wachtwoord opnieuw aan te maken. Controleer goed uw spam inbox als de e-mail niet wordt ontvangen.

Wat is er nieuw?

Een optimale weergave op elk apparaat
We hebben het design van het forum volledig vernieuwd. Maakt u gebruik van een tablet of mobiel? Ons forum is hier nu voor geoptimaliseerd. Laat uw mening horen, wij zijn benieuwd hoe u hier over denkt!

Nieuwe mogelijkheden om in te loggen
Naast Facebook kunt u nu ook inloggen met een LinkedIn account. Gebruikt u een gebruikersnaam en wachtwoord? Stel dan eenmalig een nieuw wachtwoord in. Druk bij het inlogscherm op “Wachtwoord vergeten” en u ontvangt direct een nieuw wachtwoord per e-mail. Het is ook mogelijk om een sociaal netwerk account achteraf te koppelen aan uw inlognaam. Vervolgens kunt u altijd inloggen met één druk op de knop.


Activiteit in één oogopslag
Het forum was nog nooit zo overzichtelijk. U ziet uw eigen activiteit en die van andere forumleden in een handig overzicht. Ontvang een notificatie wanneer iemand reageert in een topic dat u interessant vindt. Heeft u een nieuwe badge verdiend? Dan ziet u dit direct in het overzicht terug.


Vernieuwde weergave van privéberichten
Uw privéberichten zijn geordend per gesprek, zodat u de hele conversatie makkelijk kunt teruglezen. De conversaties staan in chronologische volgorde in uw inbox. Vanwege deze vernieuwing kunnen uw huidige privéberichten niet worden weergegeven.


Help andere forumleden met het beantwoorden van vragen
In het vernieuwde forum worden onbeantwoorde vragen apart weergegeven. Hierdoor kunt u met gemak andere forumleden helpen met nieuwe oplossingen.


Polls
Benieuwd naar de mening van andere forumleden? U kunt nu een poll toevoegen aan uw bericht en andere leden om input vragen.
Bekijk hier de eerste poll, "Wat vindt u van het vernieuwde Zakelijk KPN Forum?"!

Nieuwe badges en ranglijsten
De badges en ranglijsten zijn volledig vernieuwd. Verdien nieuwe badges door reacties en oplossingen te geven. Stijg in de ranglijst door actieve bijdrages op het forum.

Een nieuwe manier om berichten te versturen
Op het vernieuwde forum gebruikt u BB code om uw bericht op te maken. Klik in een reactie op het vraagteken om alle mogelijkheden te zien. Het is ook nog makkelijker gemaakt om afbeeldingen en video’s toe te voegen. In de toekomst wordt het weer mogelijk @mentions te gebruiken, waarmee u andere gebruikers kunt wijzen op uw reactie.


Pas het forum aan naar uw voorkeur
Het nieuwe forum is zeer makkelijk aan te passen naar uw eigen wensen. In de instellingen geeft u met één klik aan of u notificaties wilt ontvangen van nieuwe reacties in uw favoriete reacties. Maak uw specialiteit kenbaar door aan te geven welke producten u bij KPN afneemt.


Andere weergave van het aantal berichten
Het aantal berichten dat u heeft geplaatst wordt anders berekend. Er wordt nu onderscheid gemaakt tussen het aantal geplaatste topics, reacties en antwoorden. U ziet deze direct terug door op uw naam te klikken. Het totaal van uw verstuurde reacties wordt in elk bericht weergegeven naast uw naam. Door deze nieuwe berekening is uw totaalscore mogelijk anders dan wat u voorheen zag.


Forum structuur aanpassingen
De meest besproken onderwerpen op het zakelijke forum zijn de Cloud diensten en producten van KPN. Om uw forum ervaring nog beter te maken heeft het Cloud board een nieuwe uitgebreidere indeling!Handige links:
- Forum: Over het Zakelijk KPN Forum
- Forum: Indexpagina Blogs & Artikelen
- Forum: Introductie op het forum
- Forum: Meet & greet: de leden op het Zakelijk KPN Forum

4 reacties

Reputatie 2
Badge +1
@Tim
hoe kan ik zien wie mij Like geeft op deze nieuwe forum ?
Reputatie 7
Badge +11
@Tim
hoe kan ik zien wie mij Like geeft op deze nieuwe forum ?

Hi Francois,
Op het oude zakelijke forum hadden we deze optie uit staan. Bij het consumenten forum was het wel zichtbaar. Op het nieuwe forum zijn alleen in de berichten zichtbaar hoeveel Likes er gegeven zijn, maar zonder vermelding van wie de like komt. Op het te komen nieuwe consumenten forum is dit eveneens hetzelfde.
Natuurlijk is het leuk om te zien wie een Like heeft gegeven. Op het platform is de mogelijkheid nog niet ontwikkelt. Er zijn wat andere features die momenteel onze aandacht hebben zoals het opnieuw introduceren van de @mentions. In een later stadium kunnen we hier eens naar kijken.
Badge
Hoe kan ik een door mij geplaatst bericht editten, als na plaatsing blijkt, dat er een typ-fout inzit ?
Grtz, René, Xenomatrix.
Reputatie 7
Badge +11
Hoi René, goede vraag! Het zit namelijk een beetje verstopt maar kan wel. :)
Na het plaatsen van een bericht kunt u deze tijdelijk aanpassen (volgens mij tot 1 uur na het plaatsen). Rechtsonder staan 3 bolletjes, als u daarop klikt krijgt u verschillende opties waaronder bewerken van uw bericht.

Reageer