Sticky News

Zakelijk KPN Forum in een nieuwe jas!

  • 31 oktober 2018
  • 1 reactie
  • 2623 keer bekeken
Zakelijk KPN Forum in een nieuwe jas!
Reputatie 1
Badge +1

Zakelijk KPN Forum in een nieuwe jas!

Wilt u meer weten over de nieuwe mogelijkheden, lees er alles over in deze blog. ☺


1. De make over

Er is gekozen voor een frisse dynamische look! Voor het gemak worden de nieuwe interessante topics bovenaan de hoofdpagina uitgelicht.
2. Een beeldige samenvatting

De index is verplaatst naar de rechterkant van de pagina.


Op de oude indexplek staan nu overzichtelijke uitklapbare categorieën zodat u snel het gewenste onderwerp vind.


3. Korte lijntjes

Rechtsboven in de hoofdpagina kunnen de meest recente bezoekers, waaronder de KPN forum leden, eenvoudig worden aangeklikt. Zo kunt u een gebruikersprofiel onder de loep nemen en direct een privébericht sturen naar de gebruiker.
4. Een stukje naar links

Het oude menu is verplaatst naar linksboven, hier vindt u het forum menu waarmee snel naar het gewenste board gescrold kan worden.
5. What’s hot?

Rechts van de pagina vind u de meest populaire tags van het moment
6. Wees barmhartig

De optie “Help anderen” is makkelijk vindbaar en gebruiksvriendelijker. Bovendien bekijkt u zo op deze manier alle topics in een volledige weergave.
7. Gebruiksgemak dient de mens

Voor het gemak is er nu rechtsboven een mogelijkheid bijgekomen om direct in MijnKPN in te loggen, ook is er een zoekbalk verschenen die zoekt binnen kpn.com naar het antwoord.8. Een tool voor de techneut

Bij het invulveld “plaats een reactie” is nu een WYSIWYG editor (spreek uit “ ”wiz-ee-wig” ) “What you see is what you get” tekst editor geplaatst. De BB code die voorheen werd gebruikt komt hiermee te vervallen. Op deze nieuwe manier past u eenvoudig uw bericht realtime aan. Probeer het gerust uit door hier uw reactie te plaatsen!
9. Meer mogelijkheden in het reactieveld

Bij de optie media toevoegen in het reactie veld heeft men vanaf nu de keuze tussen de volgende ondersteunende platforms: Youtube, Soundcloud, Deezer, Vimeo en Dailymotion.


1 reactie

Reputatie 7
Badge +6
Ik vindt het een grote verbetering met het oude! 🙂 Ga zo door 😉

Reageer