Beantwoord

Cloud

  • 25 June 2021
  • 14 reacties
  • 69 keer bekeken

Hoe zet ik foto's uit de cloud op een desktop pc

icon

Beste antwoord door Robert Gerritsen 25 June 2021, 20:13

Bekijk origineel

14 reacties

Reputatie 7
Badge +6

Goedemiddag @Robert Gerritsen

Welkom op het Zakelijk KPN Forum!
Als ik het goed begrijp neem je bij ons een abonnement af voor opslag in de cloud en vandaar uit wil je foto's op jouw pc zetten, toch? Wat voor Cloud-dienst heb je precies? Wil je jouw klantnummer in het forumprofiel zetten en mij hier een sein geven? 
 

Dan zoek ik de juiste instructies voor je op.  

Mijn klantnummer is 125******

 

Vast bedankt 

 

 

Mijn klantnummer staat in mijn profiel

Reputatie 7
Badge +6

Goedemiddag Robert, 

In het weekend zijn wij niet aanwezig. Vandaar dat ik nu pas kan reageren. 
Ik heb het abonnement opgezocht en zie dat onder dit klantnummer een Protection Service for Business (Mobile Security) abonnement hangt. Dit is een internetveiligheidspakket voor een mobiel toestel en is geen abonnement met online opslag. Daarnaast heb ik nog even verder gekeken, maar tot zover heb ik ook geen andere abonnementen met cloud opslag gevonden. 

 

Hartelijk dank voor de info.

Hoe kan dat foto's van mij op de telefoon van een kennis komen. Dat is een oude telefoon van mij

 

 

 

Reputatie 7
Badge +6

Graag gedaan hoor! 

Wat betreft de foto's moet ik zeggen dat ik het lastig vind om te bepalen hoe dit precies komt. Is het niet zo dat deze foto's nog op het toestel stonden toen je deze aan jouw kennis hebt gegeven? Of gaat het om recente foto's die op dit toestel zijn gekomen?

Het gaat om nieuwe foto's. 

 Ook krijg ik foto's van de kennis .

Dit gebeurt niet met alle foto's maar vreemd is het wel

Reputatie 7
Badge +6

Dat is inderdaad vreemd. Wat voor toestellen gebruiken jullie? En wat voor programma/app gebruik je om gemaakte foto's naar de cloud te uploaden? 

Ik krijg haast het idee dat dit cloud account op beide toestellen staat ingesteld, waardoor de geüploade foto's ook op het andere toestel beschikbaar zijn. 

Ik heb een Samsung galaxy s10+ en mijn kennis heeft de voorganger ik meen Samsung galaxy S8+ ik weet niet welke clou app gebruik. Dacht die van Kpn

Reputatie 7
Badge +6

Goedemorgen Robert, 

Met deze beperkte informatie kan ik niet achterhalen wat er nu precies aan de hand is.  Zoals ik eerder schreef kan ik bij ons geen actief abonnement vinden waarmee je onder andere foto's in de Cloud op kan slaan. Het loopt dus niet via een applicatie van KPN. Natuurlijk denken we altijd graag mee en willen we helpen met de oplossing, maar met deze informatie komen we moeilijk verder. 

Sorry voor de summiere informatie maar ik ben er achter.

Mijn foto's komen in de Samsung Cloud en het zijn beide Samsung telefoons 

Reputatie 7
Badge +6

Goedemorgen Robert, 

Geen probleem hoor! 

Het is soms ook lastig om te achterhalen hoe het precies zit. Aangezien het hier om Samsung Cloud gaat en het beide Samsung toestellen zijn vermoed ik dat beide toestellen staan aangemeld bij 1 Samsung Cloud. En van daaruit zullen de foto's van beide toestellen dan naar Samsung Cloud geüpload worden (vermoed ik) en daardoor ook zichtbaar op beide toestellen zijn.

Nu moet ik zeggen dat wij verder geen specialisten op het gebied van Samsung Cloud zijn. Meer informatie over het gebruik hiervan is te vinden op de Wat is Samsung Cloud en hoe gebruik ik het? pagina van Samsung zelf. Als je naar aanleiding van deze informatie dan nog vragen hebt kun je deze ook posten op het Samsung forum.

Oké  bedankt voorzover 

Reputatie 7
Badge +6

Graag gedaan hoor! Als we nog met iets anders kunnen helpen horen we het natuurlijk graag

Reageer