Vraag

Internet verbinding op en af slecht

  • 13 November 2022
  • 1 reactie
  • 39 keer bekeken

Badge

Beste lezers,

Ik ben sinds kort mijn bedrijf begonnen voor het maken van newborn fotoshoot en overige fotoshoot. Voor mijn bedrijfje moet ik nu vaak grote aantallen foto’s uploaden, denk aan 4 tot 8GB aan foto’s.

Nu merk ik dat mijn internet zo nu en dan (voornamelijk in de avond uren valt het mij op) afzwakt. De verbinding wordt niet verloren maar op-en-af wordt hij wel heel traag en slecht, en na enkele seconden pikt het dan weer op.

Opzicht is dit niet erg natuurlijk zolang het niet wegvalt, maar ik was benieuwd of iemand misschien tips of suggesties heeft m.b.t. hoe ik erachter kan komen wat de mogelijke oorzaak zou kunnen zijn?

Voordat ik naar KPN ging zat ik bij Ziggo en had ik nooit ergens last van, dus het lijkt mij sterk dat het aan de bekabeling of hardware light (mijn computer) maar goed, zeker weten doe je het nooit.

 

Ik hoop dat iemand tips of suggesties heeft!


1 reactie

Reputatie 5
Badge +3

Hoi @kasiasfotogalerie ! Merk je deze problemen alleen bij bijvoorbeeld het uploaden van grote batches aan foto's naar een filetransfer service, of ook bij ander internetgebruik zoals streamen?

Reageer