Vraag

Mobiel gaat niet over bij sommige oproepen

  • 25 January 2021
  • 3 reacties
  • 60 keer bekeken

Goedemorgen, 

Ik heb dit onderwerp al hier: https://forum.kpn.com/mobiele-diensten-18/kan-niet-gebeld-worden-vanuit-1-nummer-525987 gesteld, maar ben doorverwezen naar het zakelijke formum omdat het om mijn mobiel van de zaak gaat.

Probleem: 
Ik kan vanuit 1-2 nummers niet bereikt worden, mijn mobiel schakelt dan gelijk om naar Voicemail. Ik ontvang een aantal minuten later een bericht met gemiste oproep, terwijl het mobiel niet is overgegaan. De nummers die niet doorkomen zijn niet geblokkeerd, staan zelfs in mijn favorieten en zijn deels mijn SOS nummer. Vanuit andere mobiele nummers die dezelfde instellingen hebben kan ik wel gewoon gebeld worden. hoe kan ik dat oplossen?


3 reacties

Reputatie 5
Badge +10

Hi @Kim.E, welkom op het zakelijk KPN forum!

Ik heb niet direct een verklaring voor de problemen welke je ervaart. Wil je mij een privé bericht sturen met jouw mobiel telefoonnummer en klantnummer. Dan zoek ik je gegevens erbij op :slight_smile: .

Heb je mijn gegevens gestuurd via Prive bericht. Hoop dat je me hiermee verder kunt helpen.

Reputatie 5
Badge +10

Goedemorgen Kim, gisteren was ik niet meer aanwezig. Vandaar dat ik je bericht vandaag weer kan beantwoorden. Ik heb je gegevens ontvangen en inmiddels ook weer een antwoord gestuurd.

Reageer