Vraag

titel van topic aanpassen

  • 14 August 2020
  • 7 reacties
  • 182 keer bekeken

Reputatie 2
Badge

Ik heb kort geleden een topic geopend met als titel “BUO http local host 5000 log app”

Sinds vanmorgen kan ik dat topic niet meer benaderen, als ik op de titel klik, krijg ik een Error 403 en word ik acuut uitgelogd. Geen land meer mee te bezeilen.

Weet iemand een oplossing?

Marcel


7 reacties

Reputatie 5
Badge +5

@Marcel-E  Goedemiddag. Ik krijg zelf momenteel ook een foutmelding bij het benaderen van dat topic. Ik heb de technische beheerders van het forum gevraagd om dit uit te zoeken.

Zodra ik antwoord heb dan koppel ik dat hier aan u terug. 

Ik zie dat u ook een topic hebt aangemaakt over het wijzigen van de titel. Dat kan alleen door moderators worden gedaan. Vanwaar uw vraag? Is er een topic waarvan u de titel wenst te wijzigen?

Reputatie 2
Badge

Hi Mark,

Omdat ik het idee heb, dat ik het topic “BUO http local host 5000 log app” niet meer kan benaderen, omdat de titel erg op een URL lijkt. Dus als ik die titel aan kan passen, is het probleem misschien opgelost. Maar ik kan het topic dus helemaal niet meer benaderen.

Ik denk, dat ik afgelopen weekend niet helemaal bij de les was, want op de een of andere manier heb ik 2 topics aangemaakt om de topic-titel aan te passen: deze “titel van topic aanpassen”, waar we nu dus op aan het reageren zijn, en nog een met als titel “wijzigen topic-titel” of iets in die richting. Deze laatste heb ik geprobeerd te verwijderen, maar dat is me niet gelukt, maar ik denk, dat ie inmiddels al verwijderd is.

Fijne dag verder, Marcel

Reputatie 5
Badge +5

Goedemiddag @Marcel-E, het topic is weer te benaderen. Die andere heb ik inderdaad verwijderd. 

Reputatie 2
Badge

Hoi Mark.

 

Perfect, het BUO topic kan ik weer benaderen, bedankt daarvoor.

En dat dubbele topic zie ik idd niet meer, ook daarvoor bedankt

Reputatie 2
Badge

Hoi Mark,

 

Nog even een vraag over dat dubbele topic. Toen ik afgelopen weekend er achter kwam, dat ik 2 keer eenzelfde topic had aangemaakt, heb ik gezocht naar een optie om één van de twee te verwijderen. Kon het echter niet vinden. Is zo'n optie er überhaupt niet, of is ie verborgen?

Fijne dag verder, marcel

Reputatie 7
Badge +6

Goedemorgen Marcel, 

Mark is vandaag een dagje vrij, dus ik neem het even over. 
Voor u als gebruiker is er inderdaad geen optie om een topic te verwijderen. Dit kunnen wij wel voor u doen. Het dubbele topic hebben wij weggehaald. In principe verwijderen geen topics, omdat er vaak ook handige informatie voor andere gebruikers in kan staan. Een dubbel topic met exact dezelfde informatie is daar dan natuurlijk wel een uitzondering op. 

Reputatie 2
Badge

OK Rick, bedankt.

Fijne dag verder, Marcel

Reageer