Sticky

'Bodyguards' steeds vaker ingehuurd door kleine ondernemers

  • 15 augustus 2017
  • 2 reacties
  • 441 keer bekeken

Badge
  • KPN Medewerker
  • 0 reacties
Zolang computervirussen over de digitale snelweg scheuren, zijn ze niet gevaarlijk. Het probleem is dat ze de snelweg ook afgaan. Richting uw stadscentrum, uw bedrijventerrein of de straat waarin u woont. Wie geen degelijke (betaalde) beveiliging op de computer heeft staan, houdt elke dag open huis voor virussen.
Eenmaal binnen sloopt een virus alles wat u met hard werken heeft opgebouwd. Uw eigen professionele bodyguard naast de voordeur van uw computer is dus geen luxe. Het is een keiharde noodzaak. Het Internet Veiligheidspakket van KPN heeft niet alleen brede schouders, maar is ook nog eens superslim.

Het Internet Veiligheidspakket van KPN gaat verder dan anti-virus alleen. De beveiligingssoftware geeft u een melding als u een schadelijke website bezoekt. Daarnaast detecteert het pro-actief malware, en waarschuwt u voor phishing.
Onze F-Secure beveiligingssoftware is 4 jaar op rij uitgeroepen tot de beste bescherming door AV-Test (onafhankelijk IT-Security instituut).

Ook tablets en mobiele telefoons

Tablets en mobiele telefoons zijn volwaardige computers. Net als op uw PC, bewaart u er veel gevoelige en persoonlijke informatie. KPN beschermt al uw devices. Op kantoor en onderweg.
Mocht de uw Android smartphone of tablet onverhoopt gestolen worden, maak dan gebruik van de anti-diefstal functie. Hiermee is het mogelijk om uw smartphone te traceren, leegmaken of blokkeren.

Automatisch de allernieuwste

Het Internet Veiligheidspakket van KPN wordt automatisch voor u ge-updatet. Zo heeft u daar zelf geen omkijken naar. Dag en nacht beschermen wij u tegen bekende virussen, maar ook tegen de allernieuwste.

Nederlandse helpdesk

Op KPN.com staat product informatie en een heldere handleiding voor u klaar. Mocht u de hulp nodig hebben van onze experts, bent u van harte welkom! Onze Nederlandse helpdesk staat paraat. Zij zijn hier te vinden op het Zakelijk KPN Forum of via Twitter, Facebook
en Chat.

Klein bedrag voorkomt groot bedrag

Een beschadigde PC, Mac of mobiele telefoon kost u honderden euro's. Beschadigde of verdwenen documenten vaak nog veel meer. Vanaf slechts 2 euro per maand houdt u dit soort grote risico's buiten de deur. Kies vandaag nog voor gemak en zekerheid.

Handige links:
- Security Tip: Security is Key: een beveiligd contactformulier
- Security Tip: DDoS, beveiligen of niet?
- Forum: Over het Zakelijk KPN Forum
- Forum: Indexpagina Blogs & Artikelen

2 reacties

Reputatie 7
Informatief topic Rik!
Reputatie 2
Badge +1
Gebruik de app zelf al een tijdje, altijd als prettig ervaren!
Optie voor leegmaken was ik niet van op de hoogte (gelukkig ook nooit nodig gehad!) goed om te weten 🙂

Reageer