Vraag

Eigen site en mail

  • 24 juni 2016
  • 3 reacties
  • 200 keer bekeken

Hallo,
Ik kom er zojuist achter dat mijn website www.karunaboeken.nl onbereikbaar is: ik word doorverbonden met
https://www.kpn.com/prive/tv-internet-bellen/informatie/extra-opties.htm
Kunt u mij zeggen wat ik daar aan kan doen?
Mijn klantnummer is 125219941
Met vriendelijk groet,
Jac. Peeters

3 reacties

Reputatie 7
Badge +11
Beste Jacop, welkom op het Zakelijk KPN Forum! Mijn excuses voor de late reactie.

Onderstaand bericht heeft u ontvangen als privébericht, graag deel ik deze ook in het topic.

Ik zie dat u de dienst Eigen Site & Mail van KPN hebt. U heeft mogelijk meegekregen dat hier problemen mee zijn. De dienst is overgegaan naar KPN Zakelijk en zal binnenkort een keer stoppen. Dit omdat het een consumentendienst betreft die niet geheel technisch over gezet kon worden naar de zakelijke systemen. Heeft u hier communicatie over ontvangen?

Kunt u daarnaast vertellen hoe de dienst precies is gebruikt? Heeft u de website bij een andere hoster staan en de domeinnaam doorverwezen naar deze locatie?

Het lijkt er sterk op dat de server waar het abonnement op staat offline is gehaald. Een oplossing op lange termijn is om een zakelijk domeinnaam pakket bij KPN te nemen. Ik kan voor u een taak uitzetten om dit probleem te verhelpen maar neemt niet weg dat de dienst binnenkort volledig gaat stoppen.

Graag hoor ik van u op welke manier ik u van dienst kan zijn. (tijdelijk herstellen van het abonnement of een aanvraag voor een nieuwe dienst van KPN)
Beste Tim,
Dank voor je reactie.
Ik heb hier geen communicatie over ontvangen. Wel dat de factuur voortaan van KPN-zakelijk komt (sinds okt. 2014), niet dat er technische problemen zijn.
Ik heb na mijn verhuizing in 2012 internet via de sateliet (provider Hertzinger), maar heb Eigen Site en Mail aangehouden bij KPN, om mijn planet-mailaccount en website mee te kunnen nemen.
(Mogelijk is de informatie naar mijn oude adres gestuurd: het heeft me 3 jaar gekost om mijn nieuwe adres op de factuur te krijgen, ook als stond dit adres juist bij de gegevens bij mijn klantnummer.)
Dus als ik het goed begrijp stopt Eigen Site en Mail en moet ik een andere dienst afnemen?
Kan ik mijn mail met planet-extensie wel nog gebruiken of vervalt dat dadelijk ook (ik heb dus geen ander abonnement dan Eigen Site en Mail!).
Met vriendelijke groet,
Jac. Peeters
Reputatie 4
Badge +1
Hi Jacop, gezien de informatie niet bij u terecht is gekomen staan wij natuurlijk paraat om u in alles te informeren en de situatie tot een oplossing te brengen.

Er zijn twee dingen die ik van u wil vragen:

Mail
1. Maak een back-up van uw mails door een pst. bestand te exporteren vanuit Outlook.
(Bestand -> Opties -> Geavanceerd -> Exporteren -> Exporteren naar een bestand -> .pst -> selecteer de bovenste map)

Website
2. Uw website lijkt niet bij ons te staan. Is het mogelijk dat de website bij een andere hoster staat en de domeinnaam wordt doorverwezen naar een andere locatie?

Reageer