Vraag

Website

  • 30 juni 2017
  • 3 reacties
  • 448 keer bekeken

Ik ben al vanaf begin april bezig om een site gebouwd te krijgen.
Na veel toezeggingen onder het motto alles is mogelijk wat u wenst: blijkt nu dat dat niet zo is.
Gisteren werd ik gebeld, maar kon de medewerker niet te wordt staan vanwege mijn werk, maar zou ik later worden teruggebeld. Niet gebeurd!
Vandaag zelf gebeld en krijg ik een voicemailbericht dat er geen medewerkers aanwezig zijn en dat ik maar een bericht moet inspreken????
Kan iemand mij vertellen hoe ik met een algemeen verantwoordelijke aan de telefoon kan komen, want bij de zakelijke klantenservice kennen ze KPN website coache niet

3 reacties

Reputatie 7
Badge +11
Beste @GastKPN, welkom op het zakelijke forum van KPN!

KPN WebsiteCoach is een dienst van KPN met een eigen helpdesk. Als er geen medewerker beschikbaar is, kunt u een bericht achter laten om terug gebeld te worden. Bij de reguliere klantenservice kunnen wij u niet te woord staan over KPN WebsiteCoach, u dient daarvoor bij de betreffende helpdesk te zijn.

Erg storend dat het niet lukt om in contact te komen! Hebt u een bericht ingesproken zodat ze u terug kunnen bellen? Als u niet verder komt, zet ik graag uw bericht door naar een verantwoordelijke bij KPN WebsiteCoach zodat we intern kunnen kijken wat er mis gaat en uiteraard alsnog met u in contact treden.

Ik verneem graag uw reactie.
Bij mij hetzelfde, de site was klaar om de lucht in te gaan, moest alleen de dsn gegevens veranderen. Dit gedaan, daarna mijn oude site uit de lucht en een week lang niks in de lucht. Gebeld, ingesproken, nooit terug gebeld, nu 3 weken verder. Vier keer gemaild geen contact. Natuurlijk wel alles betaald. KPN heeft de afschrijving gedaan, dit is dan toch ook een onderdeel van kpn?
Reputatie 5
Badge +5
Goedemiddag Maarten, welkom op het KPN Zakelijk Forum.

Aller eerst excuses voor de late reactie, uw bericht is aan ons aandacht ontglipt. Dat klinkt absoluut niet zoals het hoort te gaan. Zou u mij in een privébericht uw gegevens willen sturen? Dan ga ik hier direct achteraan.

Reageer