KPN EEN MKB

Nieuwe MijnKPN Zakelijk: één omgeving voor mobiel, internet, telefonie & Cloud

  • 31 oktober 2018
  • 1 reactie
  • 1119 keer bekeken
Nieuwe MijnKPN Zakelijk: één omgeving voor mobiel, internet, telefonie & Cloud
Reputatie 6
Badge +6
  • KPN Community Manager
  • 1584 reacties

Ontdek de nieuwe MijnKPN Zakelijk


Om onze zakelijke klanten zelf de regie te geven hebben we voor verschillende abonnementen MijnKPN. Een zelfservice omgeving waar klanten zelf hun abonnementen kunnen beheren. Met trots melden we nu dat we de volgende stap hebben gezet: de nieuwe MijnKPN Zakelijk omgeving is een feit!

De grootste ontwikkeling in de nieuwe omgeving is dat u in MijnKPN Zakelijk voortaan een overzicht ziet van álle denkbare facturen. Zo is er geen aparte omgeving meer nodig voor mobiel en internet & bellen. De producten die u aan MijnKPN Zakelijk kunt koppelen zijn: KPN EEN MKB, Zakelijk Mobiel, Ondernemerspakket en PSTN (analoge lijn).

 

Functionaliteiten

In de nieuwe MijnKPN Zakelijk omgeving start u in het dashboard. In dit dashboard ziet u een overzicht van uw abonnementen. U kunt gemakkelijk doorklikken naar het onderwerp dat u zoekt. Zo kunt u, afhankelijk van uw product, gegevens wijzigen, een contractovername opstarten, een doorschakeling instellen en facturen bekijken. Bij een KPN EEN MKB pakket gaat het gehele beheer van uw telefooncentrale zelfs via MijnKPN Zakelijk.

Een andere nieuwe functionaliteit is dat u extra gebruikers kunt aanmaken. Zo kunt u meerdere medewerkers toegang geven tot één MijnKPN Zakelijk omgeving. Per gebruiker wijst u de gewenste functies toe. U hebt dus altijd zelf de regie in handen!

Overzicht:
Gebruikers aanmaken en beheren
Abonnementen inzien en wijzigen
Facturen bekijken, downloaden en printen
Telefonie instellingen en verbruik inzien

 

f2da4f42-51cf-4ead-9f8d-e455b487768c.png

 

Denk & Test mee (testperiode is inmiddels verstreken)

We vinden het belangrijk dat we onze zakelijke klanten een zo optimaal mogelijke digitale ervaring bieden. Daarom zijn we benieuwd naar uw feedback en ideeën over de nieuwe MijnKPN Zakelijk omgeving. We nodigen u graag uit om met ons mee te denken, nieuwe ideeën te bespreken en door een aantal nieuwe schermen en concepten te klikken. Dat kan bij ons in het testlab of bij u op kantoor. U kunt ook online een paar vragen beantwoorden of opdrachten uitvoeren.

Bent u of kent u iemand die de MijnKPN Zakelijk omgeving gebruikt? Hebt u affiniteit met digitale omgevingen? Bent u een medewerker bij een onderneming tussen de 10 en 250 medewerkers? En vindt u het leuk om feedback te geven op ideeën voor de nieuwe MijnKPN Zakelijke omgeving?

Plaats dan een reactie onder deze blog en u ontvangt vervolgens een privébericht met meer informatie over het eerstvolgende onderzoek!

Het testteam van MijnKPN Zakelijk


1 reactie

Reputatie 7
Badge +6
Hartstikke cool! Ik val helaas net niet binnen de doelgroep maar eventueel zou ik wel mee willen denken 🙂

Reageer