KPN EEN MKB

KPN EEN MKB - Doorschakelen op gebruikersniveau

  • 23 februari 2017
  • 1 reactie
  • 6258 keer bekeken
KPN EEN MKB - Doorschakelen op gebruikersniveau
Reputatie 4
Badge +1

Bijgewerkt: mei 2021

In dit topic leg ik uit hoe u een doorschakeling instelt op gebruikersniveau.  Bij KPN EEN MKB kunt u kiezen uit verschillende soorten doorschakelingen. 
 

Online Telefooncentrale

Het instellen van een doorschakeling doet u in uw Telefooncentrale, dit is de online beheeromgeving van uw KPN EEN MKB abonnement. U kunt inloggen op uw telefooncentrale via uw MijnKPN Zakelijk omgeving. Volg daarvoor de volgende stappen.

  • Log in op MijnKPN Zakelijk

  • Ga naar 'Mijn producten'

  • Klik onder 'Telefooncentrale' op 'Gebruikersbeheer’

     

Doorschakeling kiezen

Selecteer de gebruiker waar het telefoonnummer aan gekoppeld zit en klik op de 3 verticale puntjes. Kies vervolgens voor ‘Gebruiker bewerken’

Kies in het instellingen menu dat aan de rechterkant is verschenen voor ‘Doorschakelen’ en selecteer de gewenste variant.

De opties Doorschakelen indien bezet en Doorschakelen bij geen antwoord spreken voor zich. De optie Doorschakelen als de telefoon is uitgeschakeld of bij geen bereik. Zal ik hieronder verder toelichten.

Doorschakelen als de telefoon is uitgeschakeld of bij geen bereik.

Wanneer de internet verbinding niet beschikbaar is door een (stroom)storing werkt uw telefonie ook niet. Dit komt doordat KPN ÉÉN MKB gebruik maakt van VOIP telefonie, dat wil zeggen, u belt over de internetverbinding. Het is mogelijk om in de telefooncentrale in te stellen dat in geval van een storing, uw telefoonnummer automatisch doorschakelt naar een alternatief (mobiel) nummer naar keuze.

Is het niet gelukt of hebt u nog vragen? Laat hieronder een bericht achter. Of probeer het met de hulp van het stappenplan: Doorschakeling en voicemail instellen

 


 

Interessant voor u:

 

 


1 reactie

Hoi Carah,Ik heb een vraag over het doorschakelen.

Er staat: Open de zapper app en kies de functie doorschakelen

Enable de gewenste doorschakeling via de schuifknop en voer het nummer in, of u kies uit de Historie

Waar kan ik de historie vinden?

Wij schakelen altijd door naar 4 verschillende nummers, hoe kan ik die kiezen uit de historie, zodat ik ze niet steeds moet intikken?Groetjes

Jill

Reageer