KPN EEN MKB

KPN EEN MKB met Webex

 • 30 July 2021
 • 0 reacties
 • 678 keer bekeken
KPN EEN MKB met Webex
Reputatie 7
Badge +6
 • KPN Community Manager
 • 2460 reacties

De wereld van communicatie en samenwerken verandert snel. Nieuwe ontwikkelingen om online samen te werken volgen elkaar in een rap tempo op. Door de wereldwijde pandemie is zelfs onze hele manier van werken anders geworden. Werken op afstand wordt steeds meer de norm en we zien daarmee de behoefte naar een totaaloplossing groeien. Daar hebben we nu een oplossing voor, KPN EEN MKB met Webex.

Webex maakt het mogelijk om veilig online samen te werken. Overal en op elk device bellen, video vergaderen en bestanden delen vanuit één app. Daarnaast koppelen we de bestaande vaste en mobiele telefonieproducten aan deze nieuwe dienst. Dit betekent dus ook dat het beheer van de telefooncentrale via de Webex app gaat. Hieronder de mogelijkheden van KPN EEN MKB met Webex op een rij:

 • Telefonie integratie:

Volledige integratie van de telefooncentrale en alle bestaande belfuncties in de Webex App.

 1. Maak van elk device een softphone
 2. Geen maatwerk nodig
 3. Eenvoudig te implementeren op elk apparaat
 • Software plug-ins:

Webex biedt de mogelijkheid om bestaande kantoorsoftware te integreren. Denk hierbij aan software als Gsuite, Microsoft Office, Microsoft Outlook, Microsoft Teams call plug-in, Salesforce en slack.

 • Extern samenwerken:

Webex is niet alleen gericht op intern samenwerken. Het is ook geschikt om gemakkelijk en veilig te vergaderen, te bellen en bestanden te delen buiten de organisatie.

 • Veiligheid

Webex heeft wereldwijd de hoogste veiligheidsstandaard. Alle vormen van communicatie zijn op drie levels beveiligd:

 1. SRTP
 2. TLS
 3. E2E encryptie


Licenties

Voor KPN EEN MKB met Webex kunt u kiezen uit 3 verschillende licentie opties. De Webex Basis licentie leveren we gratis in combinatie met een Vast Bellen profiel. Hieronder zetten we de verschillen en de prijzen van de licenties op een rij:
 


KPN EEN MKB met Webex is alleen beschikbaar in combinatie met Vaste Telefonie of Vast-mobiel Integratie. Of allebei. Ook moeten uw systemen voldoen aan de technische eisen voor Webex. Dit is vaak al het geval. 

Deze afnamecombinatie is niet zomaar. Gebruiksgemak is het hoofddoel van KPN EEN MKB met Webex. Onderaan de streep werkt u alsnog met minder applicaties.

 

Heeft u naar aanleiding van deze blog aanvullende vragen of wilt u Webex aan uw pakket toevoegen, plaats een reactie hieronder of maak een nieuw topic aan. 
 Interessant voor u:


0 reacties

Geen reactie

Reageer