KPN EEN MKB

Nu beschikbaar: De FRITZ!Box bij KPN EEN MKB

  • 3 May 2021
  • 3 reacties
  • 504 keer bekeken
Nu beschikbaar: De FRITZ!Box bij KPN EEN MKB
Reputatie 5
Badge +5

KPN introduceert de FRITZ!Box bij KPN EEN MKB Internet. Bij dit modem kunt u zelf de instellingen aanpassen en beheren. 

 

Voordelen van de FRITZ!Box

  • Krachtige hardware en intelligente software

Hard- en software zijn bij FRITZ! op elkaar afgestemd en perfect gecombineerd. Zo krijgt u steeds de nieuwste technologie en innovaties voor uw bedrijfsnetwerk.

  • Veiligheid komt altijd op de eerste plaats

Behoud steeds het overzicht en de controle over alle functies. Het complete veiligheidsconcept van de FRITZ!-producten beschermt uw communicatie. Het wordt voortdurend door hen getest en verder ontwikkeld.

  • Gratis updates

FRITZ!-producten worden voortdurend verder ontwikkeld. Zo blijft uw bedrijfsnetwerk steeds up-to-date. En als u dat wenst, voert de FRITZ!Box alle updates automatisch uit.

 

FRITZ!Box te huur

KPN biedt de FRITZ!Box te huur aan. U betaalt hiervoor €2,50 per maand.  De looptijd is gelijk aan dat van uw KPN EEN MKB Internet contract.  Heeft u al KPN EEN MKB Internet, dan kunt u tijdens looptijd, of bij een verlenging de FRITZ!Box bestellen. 

 

2 varianten beschikbaar

KPN gaat 2 varianten van de FRITZ!Box aanbieden. Welke geschikt is voor u, hangt af van het type verbinding wat u heeft. 

FRITZ!Box 7590

De FRITZ!Box 7590 is geschikt voor DSL en FTTH (glasvezel).

FRITZ!Box 7583

De FRITZBox 7583 is geschikt voor BVDSL.

Weten welke FRITZ!Box geschikt is voor uw verbinding? Laat een reactie achter onder dit topic.

 

FRITZ!Box of ExperiaBox V10

De ExperiaBox V10 wordt standaard gratis geleverd bij een KPN EEN MKB Internet abonnement. In de meeste gevallen is dit een uitstekende oplossing. Heeft u echter behoefte aan meer vrijheid bij het instellen van het modem, dan kunt u nu ook kiezen voor de FRITZ!Box. 

Zowel de ExperiaBox V10 als de FRITZ!Box zijn vanuit KPN voorzien van een vooraf ingeladen profiel. Dit zorgt ervoor dat beide modems direct en correct werken op een KPN EEN MKB Internet verbinding.

U kunt de FRITZ!Box bestellen via onze service-ingangen of laat een reactie achter onder dit topic.

 


Interessant voor u:

 


3 reacties

Reputatie 7
Badge +6

Ik moet zeggen, ik heb hier in huis al een tijdje een Fritzbox en ben er super happy mee :-) 

We gebruiken de telefonie optie van de 7590 in combinatie met KPN EEN, echter kunnen we niet het nummer zien van degene die belt. We zien de naam van de belgroep in het display van de Gigaset handsets. Iemand een idee hoe dat op te lossen?

Reputatie 7
Badge +6

Goedemorgen @MBS,

Welkom op het Zakelijk KPN Forum! 
Ik ben gelijk op onderzoek gegaan en heb geïnformeerd bij mijn collega's van de KPN EEN afdeling. In de online telefooncentrale zijn instellingen voor nummerweergave te vinden, maar deze zijn voor uitgaand belverkeer. Volgens mijn collega zijn de instellingen voor binnenkomend verkeer niet door jullie zelf via de online centrale in te stellen. Het is daarom zaak om zelf even telefonisch of online contact te zoeken met mijn collega's. Zij kunnen dit in de achterliggende systemen dan voor jullie aanpassen. Je kan het beste telefonisch contact opnemen via 0800-0403 (spreek vervolgens ‘KPN EEN’ in) of via de livechat op de website (begint met de Digitale Assistent). Excuses dat ik jullie moet doorverwijzen! 

Reageer