Vraag

Gratis IoT kit aanvraag wordt nooit geleverd

  • 23 September 2023
  • 4 reacties
  • 102 keer bekeken

Ik heb afgelopen maanden tot tweemaal toe geprobeerd om een gratis IoT-kit te bestellen (LTE-M), maar ik krijg alleen maar een e-mailbevestiging, maar het pakket tot nog toe nooit ontvangen.

Voorheen heb ik via LoRa ervaring opgedaan en een Arduino, maar aangezien ik ongeveer elke minuut gegevens wil uitlezen wil ik kijken of LTE-M daar beter bij past.

Hoe kan ik alsnog aan een gratis/test IoT-kit komen?


4 reacties

Reputatie 7
Badge +6

Goedemorgen @tjeerdnet,

Excuses voor de late reactie! 
Ik ben de afgelopen dagen in verband met een opleiding niet aanwezig geweest en blijkbaar is het topic ook bij mijn collega's aan de aandacht ontsnapt. Wat frustrerend dat je alleen een bevestiging van de IoT-kit ontvangen hebt!  Daar gaat duidelijk iets mis. 

Natuurlijk zoek ik graag uit wat er misgaat en hoe we alsnog z.s.m. een IoT-kit kunnen leveren.  Kun je mij laten weten wanneer je de aanvragen precies hebt geplaatst? Met welke gegevens is het aangevraagd? En voor de zekerheid, waar en hoe heb je aanvragen geplaatst? 

Ik stuur je een direct bericht met de gegevens. die ik heb gebruikt voor het aanvragen.

 

 

Reputatie 7
Badge +6

Goedemiddag @tjeerdnet,

Ik heb vanmiddag bericht gekregen dat de IoT Developer Kit inmiddels onderweg is. 

Fijn weekend!  

Goedemiddag @tjeerdnet,

Ik heb vanmiddag bericht gekregen dat de IoT Developer Kit inmiddels onderweg is. 

Fijn weekend!  

Ik had ondertussen ook al wat aanmeldgegevens gekregen (portaal) waarin ik al Devices (SIMs) kan zien., dus dat is al een eerste stap. Ik zie de  fysieke kit wel verschijnen één van de komende dagen. Ben benieuwd. Dankjewel voor het regelen 👍

Reageer