Dutch Open Hackathon

  • 15 May 2018
  • 0 reacties
  • 666 keer bekeken

Reputatie 7
Badge +6
  • KPN Community Manager
  • 2463 reacties


Meld je nu aan voor de Dutch Open Hackathon die dit jaar voor de vierde keer plaatsvindt op 26 en 27 mei in de inspirerende Dutch Innovation Factory in Zoetermeer! Leef je samen met andere developers en creatievelingen een weekend uit op interessante challenges en maak daarbij gebruik van een groot aantal unieke datasets, API’s en hardware van vijf belangrijke Nederlandse organisaties: het Kadaster, KPN, Politie, PostNL en SIDN.

Bedenk creatieve toepassingen en maak kans op mooie prijzen


Ga de uitdaging aan en bedenk creatieve oplossingen en toepassingen voor concrete, alledaagse uitdagingen en maak kans op mooie prijzen zoals een incubatietraject en een leuk geldbedrag. Geef open innovatie een stevige boost en zet al je denkkracht in om digitale diensten te ontwikkelen die een positieve impact hebben op het dagelijks leven van consumenten en organisaties.

Denk bijvoorbeeld na over hoe je mensen en organisaties zorgeloos gebruik kunt laten maken van het internet of things. Hoe maak je hun huis slimmer maar tegelijk ook veiliger? Hoe kunnen bedrijven zich met elkaar verbinden zonder dat gevoelige data op straat komen te liggen?
Hoe kunnen we het leven van mensen met techniek makkelijker én veiliger maken? Experts van de vijf organisaties zijn tijdens de Hackathon aanwezig en denken hier graag met je over mee.

Teamwork


Iedereen kan zich aanmelden voor het event. Wat ook je profiel is of wat je skills zijn, vorm je eigen team of sluit aan bij een bestaand team en doe mee. Je kunt een geheel nieuw project of idee ontwikkelen, maar je kunt natuurlijk ook een bestaand idee verder uitwerken. Een team mag uit maximaal 6 teamleden bestaan. Maar je mag je ook individueel inschrijven en op 26 mei ter plekke teamgenoten zoeken.

Ben je alleen werkzaam in de corporate, of heb je nu een start-up en kun je de datasets die beschikbaar worden gesteld goed gebruiken om jouw product of dienst te verbeteren? Dan ben je ook meer dan welkom!

Eten, drinken en feest!


Net als voorgaande edities zorgen we natuurlijk dat het je aan niets ontbreekt. Heerlijk eten, comfortabele werk- en slaapplekken en voldoende ontspanning. En natuurlijk een spetterende afsluitende borrel op zondagavond.

Tot 26 en 27 mei!


0 reacties

Geen reactie

Reageer