Beantwoord

Instellen van Class C OTAA Devices in KPN Things

  • 2 April 2024
  • 4 reacties
  • 42 keer bekeken

Hallo,

Op het moment ben ik bezig met het implementeren van een LoRa Device dat in zowel Class A, B en C kan functioneren. Het zou voor de toepassing ideaal zijn om een Class C device te kunnen gebruiken, ik zie alleen in KPN Things geen optie om een Class C device te gebruiken. Ik zag in een eerder bericht dat het op dat moment nog niet geimplementeerd was:

Alleen in de documentatie kan ik wel iets vinden over de verschillende classes en implementaties hiervan doormiddel van device profiles (https://docs.kpnthings.com/kpn-things/components/connectivity/lora#lora-connectivity-details). Daarbij de vraag: Is het mogelijk om een device in KPN Things te registreren als Class C device.

icon

Beste antwoord door Rick S. 4 April 2024, 08:51

Bekijk origineel

4 reacties

Reputatie 7
Badge +6

Goedemorgen @ctheta,

Welkom op het Zakelijk KPN Forum! 
Goed dat je dit topic hebt aangemaakt. Ik weet niet precies wat de status hiervan is, dus ik ga dit voor je uitzoeken. Zodra ik meer duidelijkheid heb kom ik uiteraard gelijk bij je terug. 

Reputatie 7
Badge +6

Goedemorgen, 

Daar ben ik weer! 
Ik heb een terugkoppeling gekregen en heb begrepen dat het op dit moment niet mogelijk is om een device als Class C te registreren. 

Hoi Rick,

Bedankt voor je reactie. Enig idee op welke termijn dit wel wordt geïmplementeerd?

Reputatie 7
Badge +6

Hey @ctheta,

Dat is helaas niet duidelijk.
Ik verwacht dit eerlijk gezegd niet op korte termijn.  

Reageer