Vraag

Lora developer portal Test Uplink

  • 2 februari 2017
  • 1 reactie
  • 457 keer bekeken

Hi,

I'm currently working and testing some stuff with LoRa. i signed up for the developer portal and got 10 keys for testing. Yesterday i followed the manual to connect to bluemix and everything is working nice. I got a live node here that is sending and receiving data.

Today i wanted to tryout something else and began to check how the octoblu and freeboard works. To speed up testing i made an extra device. I didn't hook it up to a real lora node in the beginning i only wanted to use the Test Uplink functionality of the device. but when I use this function right now i get this error


Response info:
Error in sending rest post to developer url https://triggers.octoblu.com/v2/flows/af4a90fe-d2b9-4664-8af8-3ed0c04321b2/triggers/ea43ad10-e92e-11e6-98d8-415ac8df11fe, for device 0059AC000018075D, payloadhex 000000. Error details: com.mendix.modules.microflowengine.MicroflowException 400: Bad Request at DevLoRa_UpLink.SendLoraMessToDev (CallRest : 'Call REST (POST)') at DeviceMngmt.IVK_SendTestMessage (SubMicroflow : 'SendLoraMessToDev') Advanced stacktrace:



I got confused here. What i understand of the return is that something went wrong in mendix. I tested a post message to the same link with my favorite http post creator and got a normal reply.

Then i went further with testing. I grabbed a LoRa note hooked it up to the octoblue link and got it to send a message. The receiving of this message by octoblue went fine!.

Then I issued my device from yesterday to test the uplink to bluemix that worked fine yesterday and i got the same error.(except from the link of course)

Is there something changed in the developer portal or are there some servers down?

1 reactie

Reputatie 1
Badge
I am getting the same issue. Something wrong with the Dev portal?

Server returned HTTP response code -1

Response info:
Error in sending rest post to developer url http://XXXXXX, for device 0059AC00001802C7, payloadhex 8080. Error details: com.mendix.modules.microflowengine.MicroflowException 301: Moved Permanently at DevLoRa_UpLink.SendLoraMessToDev (CallRest : 'Call REST (POST)') at DeviceMngmt.IVK_SendTestMessage (SubMicroflow : 'SendLoraMessToDev') Advanced stacktrace:

Reageer