Meer weten over wat netwerk exposure (SCEF/NEF) kan betekenen voor u?

  • 24 August 2020
  • 0 reacties
  • 356 keer bekeken

Beste IoT liefhebber, 

Op 2 september wordt met een aantal aan KPN gelieerde organisaties de KPN Innovation Playground geopend. De Innovation Playground is een KPN initiatief met als doel het verbinden van nieuwe technologieën (dus niet alleen IoT) en zal naast de IoT Academy opereren op het RDM Innovation Dock.

Met de snelheid waarmee technologieën convergeren ontstaan kansen voor nieuwe toepassingen. Om die kansen te pakken heb je wel een plek nodig waar je toegang hebt tot die technologieën en waar je bij de koffieautomaat inspirerende mensen ontmoet. Dat is de KPN Innovation Playground, een open innovatie lab waar je hands-on toegang krijgt tot de nieuwste technologieën van KPN en haar (hardware) leveranciers om je eigen producten en diensten te ontwikkelen. IoT, AI, AR, API’s, Cyber Security en 5G, om maar wat te noemen.

Op 2 september trappen we dit af. We duiken dan in de wereld van de nieuwe Telecom features, die binnenkort beschikbaar komen op het netwerk van KPN. Deze zullen ontwikkelaars in staat stellen om, onder andere, IoT-toepassingen te optimaliseren, waardoor nieuwe use cases mogelijk worden.

Deze bijeenkomst gaat specifiek over netwerk exposure (SCEF / NEF) waarin het mogelijk wordt om via REST ful API's je devices te controleren. 


We nodigen je graag uit om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn, inschrijven voor de gratis webinar kan via. 

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-opening-kpn-innovation-playground-explore-new-network-functionalities-114262082966

Hopelijk tot 2 september. 

Frans Beukers 

Productowner KPN IoT 

 

 


0 reacties

Geen reactie

Reageer