OneDrive cloud integratie in applicaties

  • 23 December 2016
  • 0 reacties
  • 471 keer bekeken

Reputatie 7
Badge +11
  • Allesweter
  • 3490 reacties

Microsoft heeft OneDrive voor Bedrijven uitgebracht voor verschillende apparaten. Zo is er een programma beschikbaar voor Windows en Mac OS X. Hiermee lukt het om een lokale map met de online server te synchroniseren. Overigens is OneDrive standaard in Windows 8.1 en Windows 10 geïntegreerd.

Ook aan mobiele apparatuur is gedacht, want apps voor iOS (iPhone en iPad), Android en Windows Phone zijn gratis verkrijgbaar. OneDrive voor Bedrijven is een speciale versie ontworpen voor de zakelijke gebruiker. Als u een apparaat gebruikt zonder ondersteuning voor OneDrive, kunt u terecht bij de online versie in het Office 365 portaal. De mogelijkheden van OneDrive voor Bedrijven worden met de dag uitgebreider. Handig voor het geval dat u altijd en overal bij uw waardevolle bestanden wilt kunnen.

Microsoft applicaties hebben standaard ondersteuning voor OneDrive:


Integratie in applicaties

Waarschijnlijk bent u het al eens tegengekomen. Veel applicaties hebben een cloud integratie mogelijkheid. Dat wil zeggen dat u een cloud account, zoals uw OneDrive, kunt koppelen aan een applicatie. De applicatie heeft vervolgens toegang tot uw bestanden en kunt u bestanden rechtstreeks opslaan op uw account.

Apps voor uw smartphone


Integratie in Android (LG UX 5.0):Met een Android toestel van LG is het mogelijk om een cloud account te gebruiken. Doordat het account aan het besturingssysteem is gekoppeld, heeft standaard elke LG-app toegang tot uw OneDrive account.

Integratie in smartphone apps zoals een bestandsverkenner:In onderstaande afbeelding is de app Filexpert te zien. Met deze app is het beheren van bestanden erg gebruiksvriendelijk en kan OneDrive gebruikt worden voor verschillende back-up toepassingen.

Weet u een leuke / handige applicatie met OneDrive integratie? Deel het in de reacties!

Interessant voor u:
- OneDrive Tip: OneDrive gebruiken als netwerkschijf in Windows
- OneDrive Tip: Delen en samenwerken met OneDrive
- OneDrive Tip: OneDrive cloud voor bedrijven installeren of upgraden
- OneDrive Tip: OneDrive alternatief voor openbare download diensten
- Forum: Over het Zakelijk KPN Forum
- Forum: Cloud-diensten


0 reacties

Geen reactie

Reageer