Automatisch MB's delen via MijnKPN app

  • 22 July 2022
  • 0 reacties
  • 32 keer bekeken
Automatisch MB's delen via MijnKPN app
Reputatie 7
Badge +6
  • KPN Community Manager
  • 2261 reacties

Wanneer meerdere mobiele abonnementen bij ons afneemt kunt u MB's delen met de andere mobiele aansluitingen op uw adres. Afgelopen maand hebben we deze service, na vele verzoeken, verder uitgebreid automatisch MB's delen. 
 

Als u meerdere mobiele abonnementen binnen één huishouden hebt en aangemeld bent voor Hussel Voordeel kunt u maandelijks automatisch MB's delen met de andere mobiele aansluitingen. De app doet dit automatisch voor u op het moment dat de nieuwe maandbundel weer begint. Voorheen moest dat altijd handmatig, elke maand opnieuw. Zo kunt u bijvoorbeeld elke maand automatisch 500 MB delen met uw collega. Natuurlijk kan dit tussentijds altijd aangepast worden. 


Het automatisch delen van MB's stelt u in via de MijnKPN app. Volg onderstaande stappen om dit in te stellen: 

  1. Open de MijnKPN app
  2. Klik op het mobiele tabblad ‘MB's delen’
  3. Selecteer vervolgens ‘automatisch’
  4. Kies het nummer waarmee je de MB's wilt delen en de hoeveelheid MB's
  5. Klik op ‘Opslaan’ en het automatisch MB's delen staat ingesteld

Let op, om automatisch MB's te kunnen delen is minimaal app versie 6.6.0 nodig

 

MB's delen via MijnKPN app

Zoals u net gelezen heeft is het automatisch MB's delen alleen beschikbaar via de MijnKPN app (minimaal app versie 6.6.0). Voorheen was het voor eenmalig MB's delen ook mogelijk om dit te doen via de webversie van MijnKPN. Dit is ook gewijzigd. Ook het eenmalig MB's delen is alleen mogelijk via de MijnKPN app. Zorg er dus voor dat u de app download en dat u de juiste versie heeft. 

Als u automatisch MB's delen heeft ingesteld is het natuurlijk ook nog mogelijk om de rest van de maand handmatig en eenmalig MB's te delen. 

 Interessant voor u:


0 reacties

Geen reactie

Reageer