Vraag

Groepsbundel in buitenland

  • 29 July 2023
  • 5 reacties
  • 92 keer bekeken

Op mijn mobiele nummer is het tegoed overschreden vanwege vakantie in het buitenland (Frankrijk). Ons bedrijf heeft echter totaal 20 GB (4 mobiele nummers van 5GB) en er is nog voldoende tegoed in de groepsbundel. Waarom krijg ik dan toch sms-jes met waarschuwingen van overschrijding en advies om JA naar 1330 te sturen? Krijg ik alsnog extra kosten voor gebruik in het buitenland?


5 reacties

Reputatie 7
Badge +6

Goedemorgen @Kraal de Woonprofessionals,

Welkom op het Zakelijk KPN Forum! 
Excuses voor de late reactie. In het weekend zijn wij niet aanwezig, dus wij kwamen de vraag vanochtend pas tegen. De sms notificaties over het verbruik van de bundel gaat over de bundel van dat specifieke abonnement en dus niet de groepsbundel. Als de data uit de bundel van jouw nummer verbruikt is, maar er nog wel tegoed is in de groepsbundel krijg je geen extra kosten. Het is alleen wel zaak om het tegoed in de groepsbundel goed in de gaten te houden. Daar komen namelijk geen sms notificaties van. 

Als je het klantnummer van de abonnementen in het forumprofiel invult en mij een seintje geeft kan ik even meekijken en checken hoeveel tegoed er nog in de groepsbundel is. 

Dank voor je bericht, Rick.

Ik heb het Klantnummer ingevoerd.

Hartelijke groet, Gerda

 

 

Reputatie 7
Badge +6

Goedemiddag Gerda, 

Bedankt voor het invullen van het klantnummer! 
Ik heb het account opgezocht en zie dat er op dit moment nog iets meer dan 1 GB over is uit de groepsbundel van de abonnementen met 5 GB. De data uit de reguliere bundels is dus wel bijna verbruikt. 

Beste Rick,

Dank voor de info! De maand juli is bijna

voorbij, dus vanaf morgen weer genoeg data.

 

Hartelijke groet, Gerda. 

Reputatie 7
Badge +6

Goedemorgen Gerda, 

Klopt helemaal! 
Het kwam wat dat betreft dus precies goed uit. 

Als we nog iets anders voor je kunnen doen horen we het graag! 

Reageer