Beantwoord

Verkeerde land

  • 2 september 2018
  • 2 reacties
  • 68 keer bekeken

Ik ben een week in Spanje op vakantie geweest en toen ik in Nederland lande zij kpn via berichten dat ik in spanje was aangekomen. Ik dacht: dat is even zo, binnen 10 minuten zegt die wel dat ik in nederland ben aangekomen. Maar ik ben nu al een week in nederland en kpn heeft nog steeds niet aangegeven via beericht dat ik in nederland ben.
Wat is er gebeurd?
En hoe kan ik dit oplossen?
icon

Beste antwoord door SjorsK 2 september 2018, 09:39

Gezien in Nederland geen aparte voorwaarden zijn waarover je geïnformeerd hoeft te worden (Namelijk: De standaard afspraken) wordt er geen SMS verstuurd. Het is namelijk je thuisland.Je hoeft je er verder absoluut geen zorgen over te maken, ik ben vorige week naar Duitsland gegaan en op de terugweg heb ik ook geen SMS ontvangen (En dat is helemaal prima 🙂 ).Tip: Elke telefoon geeft je huidige netwerk weer, als dat KPN is dan zit je goed 🙂
Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 7
Badge +6
Gezien in Nederland geen aparte voorwaarden zijn waarover je geïnformeerd hoeft te worden (Namelijk: De standaard afspraken) wordt er geen SMS verstuurd. Het is namelijk je thuisland.

Je hoeft je er verder absoluut geen zorgen over te maken, ik ben vorige week naar Duitsland gegaan en op de terugweg heb ik ook geen SMS ontvangen (En dat is helemaal prima 🙂 ).

Tip: Elke telefoon geeft je huidige netwerk weer, als dat KPN is dan zit je goed 🙂
Super bedankt!

Reageer