Vraag

vertraging in ontvangst sms ter attendering van ingesproken voicemail

  • 23 December 2016
  • 1 reactie
  • 428 keer bekeken

L.S.,
Overkomt me regelmatig dat een SMS 24uur later (of meer) wordt afgeleverd, ter attendering van ingesproken voicemail. Is kennelijk een oud probleem als ik het Internet check, echter geen duidelijke of pasklare oplossing. Ik zit permanent in een gebied met goed bereik, dit overkomt me van incidentele bellers (dus niks groeperen van voicemails van dezelfde afzender). Slechte zaak.

1 reactie

Reputatie 2
Badge +2
Goedemiddag Peter,

Welkom op het Zakelijk Forum KPN.

Een SMS met vertraging ontvangen, van welke afzender ook, lijkt niet meer van deze tijd. Alleen is dit spijtig genoeg nooit 100% te voorkomen. Ook ik heb hiervoor geen duidelijke of kant-en-klare oplossing.

U geeft aan dat u SMS ter attendering op ingesproken voicemailberichten niet direct ontvangt. Ervaart u het probleem met vertraagd ontvangen ook bij tekstberichten de rechtstreeks naar u verstuurd worden? Of ervaart u alleen problemen bij automatisch verstuurde SMS-berichten vanuit uw voicemail?

Wanneer het nogmaals fout gaat, ontvang ik graag van u een privébericht met het tijdstip waarop u gebeld bent en het tijdstip waarop u de eerste SMS vervolgens hebt ontvangen. Met deze informatie op zak hoop ik vervolgens te kunnen achterhalen wat de oorzaak is van de vertraging.

Reageer