Vraag

Na php 7.3 update - Not connected (cURL error 6: getaddrinfo() thread failed to start )

  • 13 January 2020
  • 2 reacties
  • 521 keer bekeken

Sinds enkele maanden heb ik met veel moeite de wordpress site www.sensing360.com naar php versie naar 7 geupdate,  welke is gehost bij KPN  - inmiddels werkt het alleen met bijna alle plug-in’s uit. Als ik nu aanpassingen maak dat zet ik de php versie terug naar 5.6 (dan werkt alles perfect) en pas de site aan om vervolgens deze weer naar 7.3 te zetten en dan doet het front-end het in ieder geval goed, maar blijven er problemen problemen in het back-end; zo kan ik geen updates draaien, linkt de elementor library niet goed en bijna geen plug-ins werken (terwijl die allemaal php 7 compatibel zijn en je zou verwachten dat elementor zou werken met php versie 7)  en dat allemaal met de foutmelding Not connected (cURL error 6: getaddrinfo() thread failed to start )

 

Enig idee hoe ik dit probleem moet oplossing, want onze website functionaliteit lijdt er ernstig onder en tevens is het gewoon niet meer praktisch. Ligt het probleem aan mijn kant of aan de server? Ik ben namelijk in staat om alles eraf te gooien en er opnieuw op te zetten en mocht het dan nog steeds niet werken eens verder te kijken…..

 

   

2 reacties

Reputatie 5
Badge +5

Goedemiddag @ericvangenuchten welkom op het Zakelijk KPN Forum.

Eerlijk gezegd heb ik hier zelf niet direct een antwoord op. Ik ga dit voorleggen aan de specialisten van KPN Cloud en dan kom ik bij u terug.

Reputatie 5
Badge +5

@ericvangenuchten Goedemiddag, mijn Cloud collega's moeten hier verder onderzoek naar doen. Ik ga daarvoor een ticket registreren. Stuur mij een privé bericht met uw klantnummer, de laatste 3 cijfers van het gekoppelde IBAN en een contact-nummer.

Reageer