Beantwoord

Backup Online met externe schijf

  • 2 April 2019
  • 5 reacties
  • 322 keer bekeken

Hallo,
Ik gebruik de Mac versie van BUO. Tot voor kort backupte ik ook bestanden die op een schijf stonden die via Firewire/Thunderbolt was aangesloten. Die wil ik nu vervangen door een externe schijf die via USB3 is aangesloten, maar BUO ziet deze niet. Ik dacht dat dit op de Mac zou moeten werken?

Groet,
Jos
icon

Beste antwoord door Matthew 2 April 2019, 12:55

Bekijk origineel

5 reacties

Reputatie 4
Badge +2
Hoi @josvdberg ,

Welkom op het Zakelijk KPN Forum. Het klopt dat externe schijven door de Back-up Online meegenomen kunnen worden, alleen is dit wel afhankelijk van de versie waar u gebruik van maakt.

Als u het klantnummer wilt invullen in uw forum profiel, controleer ik dit direct voor u.
Hoi Matthew,

Ik heb het ingevuld.

Groet,
Jos
Reputatie 4
Badge +2
Bedankt voor het invullen.

Ik heb het direct voor u nagekeken en in dit geval maakt u gebruik van de oude abonnementsvorm met ongelimiteerde back-up ruimte. Het maken van een back-up incl. harde schijf word in dit abonnement niet gegarandeerd en is ook niet altijd mogelijk.
De back-up variant die wij nu bieden, Back-up Online 100 GB, ondersteund dit wel echter zal uw abonnement wel omgezet moeten worden naar deze variant.

Voor het nieuwe abonnement geld een tarief van € 6,- per 100GB. Wat is de totale back-up grootte wat u veilig wilt stellen?

Meer informatie over de de beperking t.o.v. de back-up in combinatie met externe harde schijven vind u in het topic Back-up externe schijf.
Dank voor de reactie, voorlopig hou ik het zoals het is, ik verplaats alles wat ik moet backuppen wel naar de interne harde schijf.

Groet,
Jos
Reputatie 4
Badge +2
Graag gedaan! Als u ooit wilt overstappen en daar meer informatie over wilt ontvangen weet u mij te vinden. ☺️

Reageer