Vraag

Check KPN Backup Online

  • 5 June 2018
  • 4 reacties
  • 285 keer bekeken

De installatie van KPN Backup verliep bij wat rommelig en ik weet nu niet zeker of het wachtwoord dat ik heb opgeschreven ook het juiste is. KPN Backup werkt inmiddels wat betreft het backuppen, maar ik zou ook graag willen checken of de gegevens die ik heb genoteerd ook de juiste zijn voor het geval ik moet restoren naar een andere (nieuwe) pc.

Op welke manier kan ik dit doen?

4 reacties

Reputatie 7
Goedenavond @cdorna,

Welkom op het Zakelijk KPN Forum!

Het makkelijkst controleer je je wachtwoord door Back-up Online even op een andere PC te installeren met dezelfde licentie en wachtwoord. Lukt dat niet, dan zsm opnieuw installeren op je huidige PC en het wachtwoord goed noteren!

Zonder wachtwoord kun je inderdaad niet herinstalleren en/of restoren, ook KPN kan niet je wachtwoord achterhalen ivm haar privacyregels.

Succes en heb een fijne avond! 😎
Hallo Berend,
Erg bedankt voor je snelle antwoord. Levert jouw oplossing geen problemen op m.b.t. de installatie? Ik mag de licentie toch maar op één PC gebruiken.
Reputatie 7
Graag gedaan!

Je hoeft alleen maar Back-up Online te installeren om te checken of het ingevoerde wachtwoord juist is. Daarna zul je een waarschuwing krijgen, je kunt deze installatie dan stoppen en weer ongedaan maken door de-installatie.

Mijn voorkeur gaat uit om Back-up Online op je huidige PC te de-installeren en opnieuw te doen en dan wel je wachtwoord goed te noteren.

Dan weet je het 100% zeker! 😎
Berend,
In principe is dat natuurlijk beter, ben dan alleen weer zeker één dag bezig met het backuppen en het overnemen van de instellingen.
Mvrgr,
Chris

Reageer