Sticky

‘Vallen & Opstaan’ de nieuwe podcastserie van KPN Zakelijk

  • 10 May 2019
  • 0 reacties
  • 429 keer bekeken

Reputatie 3
Badge
  • Mark, Rick, Mohammad, Leroy & Matthew
  • 42 reacties


Op zoek naar zakelijke inspiratie? Luister naar de verhalen van bekende en minder bekende ondernemers in Vallen & Opstaan. De nieuwe podcast van KPN.

Host Vincent Reinders praat met ondernemers van bekende en minder bekende bedrijven. Over verkeerde inschattingen en succesformules, gemiste kansen en behaalde doelen. Over vallen en opstaan.

Luister naar de verhalen van o.a. Boris Veldhuijzen van Zanten van The Next Web en Susannah van Rabenswaay van Kinderhonk. Elke donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering. In totaal zullen er 10 afleveringen komen.

🎉

'Vallen & Opstaan’ is genomineerd voor een Brand Story Award. Tijdens de Dutch Podcast Awards(6 juni) zal een vakjury deze prijs toekennen aan de podcast die het beste verhaal van een bedrijf vertelt.De podcast wordt gehost door Vincent Reinders, zelf ondernemer en bekend met vallen en opstaan. In 2011 won hij de prijs voor Startup van het Jaar met zijn muziekbedrijf 22tracks. Zes later kwam er echter een einde aan 22tracks en moest hij opzoek naar een nieuwe uitdaging. Tegenwoordig is Vincent - naast podcasthost - de uitbater van dj-café Radio Radio aan het Westergasterrein in Amsterdam.

Waar kunt u de Postcasts luisteren?
Vallen en opstaan is een podcast van KPN en Dag en Nacht Media en is o.a. te beluisteren via Spotify, iTunes, Stitcher en op de pagina Podcastserie: Vallen & Opstaan .

Bent u of kent u een ondernemer met een mooi verhaal? Laat het ons weten in de comments.

Interessant voor u:


0 reacties

Geen reactie

Reageer