Vraag

Contactformulier website werkt niet


Ik heb via presence builder een website gemaakt, contactformulier toegevoegd. Maar als je klikt op verzenden, dan krijg je een foutmelding.
Soms werkt het wel, soms werkt het niet.
Kan iemand mij helpen?

4 reacties

Reputatie 7
Badge +11
Goedendag yvonnevansummerengma, welkom op het Zakelijk KPN Forum! Uw contactformulier dient uiteraard wel betrouwbaar te zijn. Ik denk graag met u mee over dit probleem. 🙂

Wat voor foutmelding krijgt u precies te zien bij het verzenden van het formulier? Hopelijk kan deze ons meer vertellen over de oorzaak en oplossing.
Wel vreemd natuurlijk dat het formulier soms wel werkt, wat zou er op dat moment anders gaan? Is u daar nog iets in opgevallen? Hoe vaak werkt het niet ten opzichte van wel?
Beste Tim, bedankt voor je reactie. Nu werkt het wel. Als het weer een keertje niet werkt zal,ik een printer een maken van de foutmelding.
Soms merk ik wel dat ik wijzigingen op de website niet goed voor elkaar krijg via mijn laptop maar wel via min iPad.

Vmij iPad.
Beste Tim, ik heb nog een andere vraag.
Ik probeer via présence builder mijn website uit te breiden met enkele dingen, zoals blog, contactformulier, webshop .
Maar telkens als ik deze wil slepen vanuit de bovenste balk (inhoud) dank krijg ik deze niet versleept.
Kun je mij helpen
Reputatie 7
Badge +11
Hi Yvonne,

In mijn eigen account van Presence Builder lukt het wel om onderdelen te slepen. Ik gebruik de webbrowser Google Chrome. Wat voor webbrowser gebruik jij? Heb je de mogelijkheid om een andere computer of andere browser te proberen? Misschien gaat het daardoor mis.

De schermafbeelding van de foutmelding zie ik graag als het weer mis gaat. Daar moeten we uit opmaken wat de oorzaak is.

Reageer