Vraag

PHP-versie updaten?

  • 22 februari 2017
  • 6 reacties
  • 177 keer bekeken

Om mijn Wordpress-site met Divi theme te gaan ontwerpen, heb ik PHP/MySQL 5.6 nodig. Op dit moment kan ik niet alle functionaliteiten gebruiken, wat een flinke streep door de rekening is aangezien ik mijn website snel online wil hebben.
De maximale PHP die ik nu kan instellen is 5.5.38. Is er een upgrade naar 5.6 gepland en wanneer zou dit zijn?

Alvast bedankt!

6 reacties

Reputatie 5
Badge +5
Hi JelleVanmarcke,

Bedankt voor het stellen van uw vraag op het zakelijk forum!
Het klopt dat de maximale PHP momenteel 5.5.38 is. Jammer dat het uw werkzaamheden belemmerd. Er wordt wel gekeken naar de mogelijkheden op de PHP te upgraden naar 5.6. Vooralsnog is hier nog niks concreet over beken. Zodra hier meer over bekend is bent u de eerste die het weet 😉
Dus ik betaal nu maandelijks voor een service die niet voldoet aan de huidige standaard, zodat ik niet de nodige bewerkingen kan doen en mijn website online kan krijgen? Sorry, maar in een veeleisende digitale wereld als vandaag moet je mee zijn met de ontwikkelingen en het feit dat je aangeeft dat nog niet bekend is wanneer de update uit zou komen, getuigt hier niet van.
Misschien zou ik beter vragen hoe ik kan verhuizen naar een andere hostingservice die wel up to date is? Want ik heb het zo ondertussen wel gehad met de problemen bij KPN, waardoor ik na 3 maand nog steeds mijn website niet opgemaakt krijg. En meteen een restitutie vragen, want alles wat ik tot nu toe betaald heb, heeft ook niet veel opgeleverd.
Reputatie 5
Badge +5
JelleVanmarcke,

Op dit moment zijn we bezig met de technische voorbereiding voor die update. Ik kan nog geen tijdlijn benoemen omdat we rekening moeten houden met de klanten die op dit moment op een lagere versie van PHP draaien :-)

Als we zomaar upgraden, gaan er een hoop sites op onze server stuk. Dit willen we dus voorkomen. Het staat u natuurlijk vrij om te verhuizen. Ik zou het wel jammer vinden, maar als u het wenst kan ik u uiteraard een EPP code toesturen.
Dank voor je antwoord.
Ik heb toch besloten dat ik wil gaan verhuizen, dus graag had ik een EPP-code ontvangen.

Alvast bedankt!
Reputatie 5
Badge +5
Goedendag JelleVanmarcke,

Jammer dat u hebt besloten om toch te verhuizen. Mocht u zich bedenken, weet dat u altijd weer welkom bent om terug te komen! De EPP-code is inmiddels gemaild naar het bij ons bekende e-mailadres. Hebt u de mail ontvangen?
Ja, die heb ik ontvangen. Bedankt voor de hulp!

Reageer