Vraag

Super traag internet

  • 18 January 2018
  • 3 reacties
  • 230 keer bekeken

Wij zijn al jaren trouwe klant van KPN. We hebben 2 zeer trage internetaansluitingen van KPN. KPN biedt kosteloos 4G aan voor trage verbindingen in het buitengebied maar niet voor ons adres. Nu kan ik bij T-mobile wel een 4G abonnement voor het buitengebied afsluiten. Waarom kan KPN mij niet helpen?

3 reacties

Je kan beter overstappen want kpn is
Reputatie 5
Badge +10
Hi @Mart,

Welkom op het zakelijk forum van KPN!

Uit uw bericht verneem ik dat u nogal teleurgesteld bent. Dat vind ik erg jammer. Wilt u mij een privé bericht sturen met uw postcode+huisnummer? Dan zoek ik graag uit wat de reden is en wat er eventueel wel mogelijk is.
Reputatie 5
Badge +10
Bedankt voor het sturen van de gegevens @Mart.

Met uw postcode+huisnummer heb ik een check uitgevoerd. Het klopt dat er in uw gebied geen Internet Buitengebied wordt aangeboden. In uw postcode gebied is er niet voldoende capaciteit op het 4G netwerk om een goede binnenshuisdekking te kunnen bieden. Dit kan overigens verschillen per woning, daarom kan het voorkomen dat uw buurman wel Internet Buitengebied kan bestellen en u niet.

Wat uw locatie betreft zie ik dat het een gebied betreft dat best afgelegen ligt. Er is op uw locatie maximaal 5 Mbit/s haalbaar. Ik kan mij goed voorstellen dat u hierover teleurgesteld bent en overweegt over te stappen. KPN doet zijn best om door heel Nederland het netwerk te verbeteren. Daarin zijn wij afhankelijk van meerdere factoren zoals het verkrijgen van een vergunning om werkzaamheden uit te voeren.

Wilt u door KPN op de hoogte gehouden worden? Laat dan uw gegevens achter en we geven een seintje wanneer er nieuws is rondom Sneller Internet Buitengebied op uw adres.

Reageer