Vraag

KPN Extra veilig blokkeert veilige website die nodig is voor onze werkzaamheden

  • 12 December 2023
  • 1 reactie
  • 103 keer bekeken

Goedemiddag, Wij hebben een webapplicatie die gebruikt moet worden binnen ons bedrijf. Deze web-app heeft een SSL certificaat en op alle apparaten en browser buiten het bedrijf om kan ik deze site bezoeken. Alleen juist op ons bedrijf (waar we KPN Extra veilig) gebruiken werkt de site niet en word hij als onveilig gemarkeerd. Ik heb contact met f secure en fortinet gehad en die hebben de site bestempeld als veilig (in ieder geval niet als onveilig). Alleen als ik Fsecure zelf gebruik kan ik er wel op maar op het bedrijf waar we KPN hebben en KPN extra veilig werkt het niet en word hij als onveilig bestempeld. Dit is voor ons wel urgent dat dit snel opelost word. Ik vroeg mij af of jullie dat webadres ook ergens in kunnen zetten zodat deze als veilig word gezien en dus niet tegengehouden word door jullie KPN Extra veilig? Bij Fsecure en fortinet staat alles goed en buiten jullie beveiliging om werkt het overal perfect. Ik zie ook dat veel meer mensen last hebben van dit probleem en ze lopen allemaal tegen hetzelfde aan: je word van het kastje naar de muur gestuurd. Dit is mijn laatste hoop, dus ik hoop dat iemand van KPN hier duidelijk en concreet op kan antwoorden en mij niet weer doorverwijst. 

Alvast bedankt. 


1 reactie

Reputatie 4
Badge +2

Goedemiddag @050Klaasjan,

Welkom op het Zakelijk KPN Forum!
 

Ik kijk graag met je mee welke stappen er genomen kunnen worden de website weer benaderbaar te maken. Wat ik van je begrijp lukt het niet om de site te benaderen vanaf een locatie met KPN EEN MKB internet, waarbij aanvullend de optie Extra Veilig Internet is ingeschakeld?

Zou je mij in je forumprofiel het KPN EEN MKB klantnummer, en de betreffende URL kunnen invullen (dit mag in hetzelfde “klantnummer”veld), en mij een seintje kunnen geven wanneer je dit gedaan hebt? Dan kijk ik direct verder met je mee!

Reageer