Beantwoord

Omzetten en Internet & TV aanpassen privé naar klein zakelijk

  • 20 September 2023
  • 5 reacties
  • 207 keer bekeken

Hi,

Ik wil mijn prive Internet & TV overzetten naar klein zakelijk. Ik begrijp dat ik ergens een contractovername formulier moet invullen en insturen, maar ik wil graag mijn abonnement aanpassen naar de laatste mogelijkheden. Ik zit nog op een vrij oud abonnement (overname na overname glasvezelaanbieders) en wanneer ik nu een nieuw contract af zou sluiten, heb ik veel meer opties (tot 1Gb internet) en allerlei voordelen tegen lagere of vergelijkbare prijs.

Ik zou graag weten hoe ik de overname regel en daarbij direct een nieuw contract kan regelen tegen de huidige mogelijkheden, zonder verlies van connectiviteit onderweg?

Mvg,

Raoul

icon

Beste antwoord door Wesley 21 September 2023, 09:22

Bekijk origineel

5 reacties

Goedemiddag @Raoul Z 
Als eerst wil ik je welkom heten op het Zakelijk KPN forum.
Er zijn 2 stappen nodig om de overstap te maken van een privé abonnement naar een zakelijk abonnement.
Als eerst moet dan het huidige privé account met een contractovername worden omgezet naar een zakelijk account.
Wanneer je de bevestiging hebt gekregen dat de contractovername is verwerkt, dan is het mogelijk om met je zakelijke account te verlengen en dan te gaan voor een Kleinzakelijk abonnement met de nieuwste propositie. Voor nu is dus de eerste stap het regelen van de contractovername.

Mocht er nog iets onduidelijk zijn, laat het dan gerust weten.
 

Hi @Wesley,

Dank voor je antwoord.

Je geeft aan dat ik na overname op de zaak, eerst dien te verlengen op een zakelijk abonnement. Betekent dit dat ik initieel eerst vast zit aan de huidige voorwaarden voor x tijd, en pas daarna voor een andere propositie kan gaan? Zover mij bekend heb ik geen langdurig Internet & TV contract privé meer op dit moment, dus wil graag weten hoe dat dan zit voor ik een en ander in gang zet.

Mvg,

Raoul

Goedemorgen @Raoul Z 
De eerste stap is om de gegevens op naam van de zaak te zetten, dat gaat met het contractovername formulier. Met deze wijziging veranderd eigenlijk alleen de tenaamstelling en niet het abonnement.
Als je de nieuwe propositie wilt gaan gebruiken, dan kun je een verlenging doen. Met een verlenging zit je uiteraard wel dan aan de contractperiode van een jaar vast.

Hi @Wesley,

De contractovername is geregeld, maar ik zie nu nergens waar ik kan verlengen tegen de nieuwe kleine zakelijk propositie. Er loopt op dit moment een actie, waar ik graag gebruik van zou maken, maar kan enkel het bestaande abo “aanpassen”. Zie geen mogelijkheid tot gebruik van alle opties die ik bij een nieuw contract wel zie. Niet anders dan dat ik hiervoor kon onder het privé account.

Kun je assisteren?

Reputatie 7
Badge +6

Goedemiddag @Raoul Z,

@Wesley is vandaag en morgen niet aanwezig, dus ik spring even bij. Goed om te lezen dat de contractovername verwerkt is. Dan kunnen we nu inderdaad aan de slag met het abonnement zelf. Wil je mij een privé bericht sturen met daarin het klantnummer, de postcode + huisnummer van het aansluitadres en de bedrijfsnaam waar het nu op staat? 

Op basis daarvan pak ik alles erbij, nemen we alles door en kunnen we de verlenging en omzetting regelen.  

Reageer