Beantwoord

vertraging in ontvangen e-mail

  • 16 July 2015
  • 3 reacties
  • 417 keer bekeken

Badge
Wij hebben een aantal e-mailaccounts die eindigen op @wernekinck.com die bij KPN gehost worden en een aantal adressen eindigend op @hollandfelt.nl die door een andere partij gehost worden. mails die naar een @wernekinck adres worden gestuurd hebben een aanzienlijke vertraging, terwijl dat bij de andere accounts niet is. Een klein mailtje doet er al snel 10 minuten over om bij een @wernekinck adres aan te komen. Hoe kan dit?
icon

Beste antwoord door Burhan 16 July 2015, 14:40

Bekijk origineel

3 reacties

Reputatie 3
Badge +3
Dag Geanne, 

U wilt er natuurlijk op kunnen bouwen dat e-mails die u ontvangt netjes binnen een aantal seconden bezorgd worden, zodat u adequaat kunt reageren. Ik begrijp de vraag!

Heeft u vanaf verschillende e-mailadressen proberen te verzenden naar @wernekinck.com of heeft u het vanaf een enkel e-mailadres getest? Het is belangrijk om meerdere adressen te testen om te zien dat dit niet wordt veroorzaakt door het verzendende e-mailadres. 

Heeft u welicht een mailserver actief op locatie ook hier kan het probleem zich in bevinden. Ik hoor heel graag uw reactie, zodat ik een nog beter beeld van het probleem kan vormen en kan voorzien in een oplossing. 

Alvast bedankt voor uw reactie. 

Met vriendelijke groet,

Burhan
Badge
Beste Burhan,

Ik heb net weer een aantal tests gedaan en nu lijkt de vertraging verdwenen. Wel met een mailtje dat enkel het woord test bevatte, maar toch. Het zal dus erg moeilijk worden te achterhalen waar het aan heeft gelegen. Mochten we weer opnieuw vertraging ondervinden dan zal ik weer contact opnemen.

met vriendelijke groet,

Geanne Welles
Reputatie 3
Badge +3
Dag Geanne, 

Mooi dat alles nu weer bij het oude lijkt! Spreek mij gerust opnieuw aan wanneer dit onverhoopt toch terugkeert. 

Voor nu wens ik u een hele fijne dag toe! :-) 

Met vriendelijke groet,

Burhan

Reageer