Vraag

VPN

  • 15 July 2015
  • 1 reactie
  • 403 keer bekeken

Hallo,

Ik overweeg over te stappen van Ziggo naar KPN zakelijk. Ik heb een bedrijf met een terminal server, waarop ik ook vanaf klanten moet kunnen werken.Voorwaarde voor de overstap is dus dat ik een VPN verbinding kan opzetten, via het te ontvangen KPN moden, eventueel met een eigen VPN firewall. Heeft iemand hier ervaring mee en kan mij worden uitgelegd of dit standaard al met het KPN modem kan. Zoniet welke apparatuur is er extra nodig. Ondersteunt de KPN deze configuratie? Moet het KPN modem op een specifieke manier worden geconfigureerd, en voert de KPN dit ook zelf uit? Wel KPN modem wordt er geleverd met zakelijk internet en bellen?

Kortom, veel vragen voor dat ik me in een ongewis avontuur stort. Mijn bedrijf moet namelijk wel blijven draaien.

1 reactie

Reputatie 7
Badge +11
Hallo janstr,

Heel goed dat u eerst vragen stelt voordat u een dienst af neemt. Natuurlijk erg leuk om te lezen dat u interesse heeft in diensten van KPN Zakelijk. :D

Op dit moment wordt de KPN Experia Box v8 uitgegeven bij de zakelijke internet & bellen aansluitingen. Dit model staat ook wel bekend als de Arcadyan VGV7519. Voor VPN is geen extra configuratie nodig, VPN moet zonder problemen out-of-the-box kunnen werken!

Ik hoor graag of u meer vragen heeft. Eventueel kan ik u ook door een verkoopspecialist laten opbellen om een dienst op maat te bespreken.

Reageer