Vraag

Ik wil voor mijn bedrijf een oud telefoonnummer terug.

  • 10 June 2018
  • 2 reacties
  • 336 keer bekeken

Vroeger heb ik in het bedrijf waar ik werkte een specifiek telefoon nummer gehad.
Door dat het bedrijf in 1999 is overgenomen is dat telefoonnummer komen te vervallen.
In 2011 heb ik de rechten over de bedrijfsnaam overgenomen en ben ik al via KPN bezig om het oude nummer terug te krijgen.
Geen enkele actie is geslaagd, KPN houd halsstarrig vast dat het nummer misschien alleen maar terug kan komen op een vaste aansluiting in Den Haag, het gaat immers om een Haags telefoonnummer.
Nu is een vast telefoonnummer al lang niet meer van deze tijd, wij hebben in het bedrijf in Steenbergen (NB) een telefoonnummer uit Roosendaal en een nummer uit Den Haag.
Immers zijn nu veel telefoonnummers VOIP en die kan ik via een internetverbinding over de hele wereld ontvangen op een VOIP toestel. Het telefoonnummer waar het om gaat is 070-3654435 en de bedrijfsnaam is Alarmco Security.
Wie heeft ideeën of kan mij helpen dit nummer terug te krijgen.
Mijn dank is groot.
Mario

2 reacties

Reputatie 1
Badge +1
Beste @AlarmcoSecurity, welkom op het Zakelijke forum! Ik hoop dat ze je hier verder kunnen helpen, hopelijk krijg je snel reactie van een moderator van KPN. 😉
Reputatie 7
Badge +6
Netnummers zijn vervelend. Wat je het beste kan doen is een "administratieve" (wees creatief 😉 ) locatie te openen in den haag en daar het nummer afsluiten en vervolgens verhuizen en vervolgens alle calls doorschakelen.

Helaas is dat het nadeel aan locatie gebonden telefoon nummers. Is het technisch anders mogelijk? Jazeker, regionummers zijn een fictieve limitatie gebaseerd op bestaande afspraken. Echter is KPN hier aan gebonden.

Reageer