Beantwoord

KPN één intergratie met Afas online

  • 21 June 2018
  • 2 reacties
  • 1067 keer bekeken

Beste,
Wie heeft er ervaring met de integratie van Afas online en Go connect. Graag zouden wij overstappen naar een provider die alles in één kan aanbieden. Mobiel/Vast/Koppeling CRM.
Echter kan ik geen bewijs vinden dat een integratie met afas online mogelijk is. Een filmje uit 2012 (https://www.youtube.com/watch?v=VwABXaxjjJY)toon de integratie, echter is dit filmje niet meer relevant omdat er tegenwoordig afas online er is. En op de achtergrond werk dat anders en zou de integratie getoond filmje niet werken.
Graag zou ik een filmje zien waarbij de intergratie met afas online wel werkt. Heeft iemand die toevallig.?

Dank
icon

Beste antwoord door marvinh 22 June 2018, 17:57

Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 5
Badge +5
Goedemiddag @Philipsen, welkom op het Zakelijk KPN Forum.

Dat is zeker een interessante vraag. Ik ben benieuwd of @marvinh het antwoord voor u heeft. Als u voor mij in een privébericht uw bedrijfsnaam, postcode en huisnummer hebt, kan ik dit maandag voor u navragen bij de experts van KPN EEN.
Reputatie 5
Badge +3
Beste @Philipsen,

Met KPN ÉÉN kunt u inderdaad Afas Online koppelen. Op de volgende website kunt u de mogelijkheden zien: http://hipin.mondago.com/integration.php?tab=12&item=300&link=2474

Ik heb hier geen filmpje van beschikbaar helaas.

"Click to Dial" is nog niet mogelijk, is dit wel gewenst dan is het ook mogelijk om uw Afas Online met KPN ÉÉN te koppelen via een 3rd-party oplossing, dus zonder het gebruik van de standaard Outlook en CRM integratie van KPN ÉÉN.

Reageer