KPN EEN

KPN EEN MKB M2M verbindt al uw apparaten

  • 6 April 2020
  • 0 reacties
  • 233 keer bekeken

Reputatie 5
Badge +5
KPN EEN MKB M2M

Met M2M(Machine to Machine) koppelt u een Simkaart aan een slim apparaat om data naar het apparaat te sturen of om data over het apparaat te verzamelen. Hierbij moet u denken aan dingen als: het openen van sluizen, temperatuur, locatie en verbruik.

De data wordt via ons mobiele netwerk van en naar de Simkaart gestuurd die verbonden is met het slimme apparaat. Hierdoor is het mogelijk om op een centraal punt slimme apparaten op afstand aan te sturen of te monitoren.

 

MKB M2M biedt slimme oplossingen voor het MKB.

Aansturen op afstand: Sommige apparaten zijn moeilijk bereikbaar voor personeel en moeilijk aan te sluiten op het vaste netwerk. M2M maakt het dan eenvoudig om deze apparaten op afstand te besturen.

Voorraadbeheer: Op basis van de vulgraad kan gezien worden of een product bijna op is en automatisch een bestelling geplaatst worden. Op die manier voorkomt u dat de voorraad opraakt en levertijden oplopen.

Transport: Het wagenpark is makkelijk te volgen doordat de locatiegegevens automatisch verstuurd worden.

Onderhoud & storingen: apparaten geven zelf aan wanneer het tijd is voor onderhoud of als er een storing is. Op die manier bespaart u op onderhoudskosten en worden storingen en eventuele down time geminimaliseerd.

 

Interessant voor u:


0 reacties

Geen reactie

Reageer