Vraag

Nummerbehoud geblokkeerd na contract annulering

  • 5 July 2023
  • 3 reacties
  • 104 keer bekeken

Badge

Hi,

Ik heb circa 3 weken geleden de overstap willen maken van mijn prive kpn abonnement naar een 1 mkb abonnement. 

Ik heb na de voorwaarden gechecht te hebben van 1 mkb toch besloten dit niet door te zetten en de overeenkomst te annuleren. Dit was nog op dezelfde dag dat ik per mail het contract had bevestigd naar de accountmanager. Helaas had hij de overgang en nummerbehoud van prive naar zakelijk al in gang gezet.

 

Inmiddels is de annulering wel doorgevoerd ( ik kan tenminste nog bellen en internetten en ontvang nog steeds dezelfde kpn prive facturen). Maar ik wil nu overstappen met mijn mobiel naar Lebara, maar dit kan niet omdat kpn mijn nummerbehoud nog lopende heeft. Blijkbaar is er dus iets niet goed gegaan met het annuleren van de overgang van prive naar 1 mkb.

Inmiddels ben ik meerdere telefoontjes verder met de kpn klantenservice en ook het forum, maar niemand die de oplossing heeft.

Kunnen jullie svp kijken waarom ik mijn nummer niet mee kan nemen naar Lebara? 

Mvg,

Mark Lammertink

 


3 reacties

Reputatie 5
Badge +5

Goedemorgen @Mark L welkom op het Zakelijk KPN Forum.

Ik kijk graag even mee. Als ik het goed begrijp is het op dit moment een privé abonnement waarvan het nummer geporteerd moet worden naar Lebara? Ik kan even kijken of ik nog iets kan vinden van een openstaande order onder het zakelijke account, maar wat zegt de accountmanager erover? 

Zet in ieder geval je klantnummer, 06-nummer, en geboortedatum in je forumprofiel. Dan kan ik je account erbij zoeken.

Badge

Hi,

Dank voor het meekijken. Als het goed is, dan is het op dit moment idd nog steeds een prive abo. De accountmanager had de overgang van prive naar 1 mkb in gang gezet, dus ik gok dat dat nummerbehoud niet geannuleerd is, na de abo annulering. Accountmanager zei per mail dat alles geannuleerd is, maar dat klopt dus niet helemaal.

Rest staat in mijn profiel.

Hoor graag hoe verder, want wil graag overstappen.

Mvg,

Mark 

 

 

 

 

Reputatie 5
Badge +5

Onder jouw privé account staat inderdaad nog een order open. Ik kan die zelf niet annuleren voor je. Het advies is om dit terug te koppelen naar je account manager. 

Reageer