Vraag

Lora history data export

  • 5 June 2023
  • 5 reacties
  • 71 keer bekeken

Is het mogelijk om de LoRa data history the exporteren naar een csv of soort gelijk? Er is iets mis gegaan op de applicatie server, en de data van de afgelopen 3 weken is niet opgeslagen.

 

Met vriendelijke groet,

Daan


5 reacties

Reputatie 7
Badge +6

Goedemiddag @Daan K.,

Ik heb voor de zekerheid even navraag gedaan. Het was voorheen namelijk niet mogelijk om de LoRa Data History te exporteren. Het is inmiddels wel mogelijk. In de Portal ga je naar de Device & Connectivity detail pagina. Vervolgens klik je bij een bericht in de LoRa Data History op de rechtermuisknop en dan krijg je de optie Export (CSV of Excel Export). 

Hallo @Rick S. 

 

Bedankt voor de reactie. Ik zie inderdaad dat het mogelijk is, alleen mist de payload dan. Is het mogelijk dat er een export gemaakt word bij jullie intern van de afgelopen 3 weken?

Reputatie 7
Badge +6

Goedemiddag Daan, 

Ik zal deze vraag uit moeten zetten naar de specialisten. Heb je voor ons de specifieke datum van de periode waar je de export voor wilt hebben? 

Ik verwacht binnen een aantal dagen antwoord en hopelijk de export te hebben. 

Hi @Rick S.,

 

Top, het gaat om de periode van 18 mei t/m 1 juni.

Alvast bedankt!

 

Met vriendelijke groet,

Daan Kemper

Reputatie 7
Badge +6

Goedemiddag Daan, 

Ik kreeg sneller antwoord dan verwacht. Ik heb een export van de devices ontvangen. Het bleek overigens erg veel data te zijn, dus ik durf niet met zekerheid te zeggen of echt alles er in zit. Dit is het maximale wat eruit gehaald kon worden. Ik heb een mail gestuurd naar het mailadres waarmee je ook in de Portal geregistreerd bent. 

Reageer