Vraag

Device zegt LORA joined, echter niet vlgs. status device-manager

  • 29 July 2019
  • 3 reacties
  • 695 keer bekeken

Heb een device aangemaakt met bepaald DevEUI in de device manager van de developper portal. De device zelf geeft ook aan dat succesvol is gejoined, echter de status in de device manager is nog steeds ? en er worden geen uplinks ontvangen ? Heb dit met meerdere DevEUI en AppKeys inmiddels geprobeerd.

3 reacties

Reputatie 7
Badge +6
Hi @Ralf

Welkom bij de IoT Community!
Ik heb gelijk even gekeken in uw account en ik zie het device inderdaad staan. Het device staat nu op 'Pending Activation'.

De activatie is dus nog niet helemaal afgerond en dat is de reden dat je de '?' als status in de Device Manager zet. Dit duurt doorgaans max. 1 werkdag. Ik heb zojuist mijn collega's die hierachter zitten een seintje gegeven en zij gaan het gelijk verder verwerken. Ik verwacht dat het device binnen max. een half uur vanaf nu helemaal geactiveerd is 👌🏻
Er is iets veranderd, de unit geeft nu ook aan dat joinen niet lukt, mogelijk incorrecte keys. Deze unit is al eens eerder onder een ander (inmiddels verlopen) account aangemaakt (werkte toen wel). Kan het daarmee te maken hebben ?
Reputatie 7
Badge +6
Hi @Ralf ,

Ik heb nogmaals gekeken en ik zie het device nu met de status 'Activated' naar voren komen.
Dit zou dus juist moeten betekenen dat het device nu zou moeten werken.

Geeft het device een bepaalde foutmelding?

Reageer