Welkom op het

Zakelijk KPN Forum

Recent online

9 Reacties

Reputatie 1
Badge
Ik ben op zoek naar een manual waar ik de titel niet van weet. De info die ik heb is dat het genoemd wordt in het manual met als titel "Quick Start koppeling LoRa en Applicatie Server v0.4" op blz. 2 in de onderstaande tekst
------------------
1. Inleiding
LoRa Devices communiceren met de LoRa Core (LRC) voor berichten van device naar internet (uplink) en van internet naar device (downlink). De applicatieserver (AS) van de klant communiceert vervolgens met de LRC om berichten te versturen en ontvangen. Deze quick start wordt de link tussen de applicatieserver en de LoRa Core toegelicht. De communicatie tussen Device en Core en de werking van het LoRa protocol en bijbehorende AES-128 encryptie worden in een andere handleiding toegelicht (op aanvraag beschikbaar).
-----------------
M.v.g.,
Piet
Reputatie 3
Badge +1
ExperTronics schreef:

....
M.v.g.,
Piet


Hi Piet, de documenten die daar bedoeld worden staan allemaal als aparte topics op dit forum zoals te vinden is hier in de index. Kan je daar iets niet in vinden?
Reputatie 1
Badge
Beste Michiel,
Die index had ik ook al gezien, maar het gaat er mij om welk document wordt hier bedoeld.

De communicatie tussen Device en Core en de werking van het LoRa protocol en bijbehorende AES-128 encryptie worden in een andere handleiding toegelicht (op aanvraag beschikbaar).

M.v.g.,

Piet
Reputatie 3
Badge +1
Hi Piet, de informatie uit de handleiding die je hebt gelezen en de handleiding waaraan je vervolgens refereert heb ik allemaal in het forum opgenomen met de meest up to date versie die wij hebben. De oude handleidingen zijn niet altijd meer up to date. Vandaar mijn vraag: welke specifieke vraag over LoRa heb je? Dan verwijs ik je naar het juiste topic en als het daar niet bij staat dan gaan we verder zoeken.
Reputatie 1
Badge
Beste Michiel,

Ik zou het volgende willen weten (beschrijving):
- hoe is de communicatie tussen Device en Core
- de werking van het LoRa protocol
- de bijbehorende AES-128 encryptie

M.v.g.,

Piet
Reputatie 3
Badge +1
Hi Piet, zoals zojuist telefonisch besproken kan je de precieze werking van het protocol vinden in de LoRaWAN specifications van de LoRa alliance. Deze kan iedereen online aanvragen zoals beschreven in dit topic.
Is het reeds mogelijk om locatiebepaling te doen a.d.h.v. het KPN LoRa netwerk? In de algemene dienstbeschrijving V1.4 staat dat er medio 2016 locatie bepaling beschikbaar wordt. Is hier momenteel al meer informatie over te verkrijgen hoe dit werkt en hoe ik hier gebruik van kan maken?
Reputatie 7
Badge +11
Hi mtheelen, de eerste lokalisatie testen zijn uitgevoerd en worden nu geanalyseerd. Er zijn nog enkele zaken die aangepast moeten worden om het voor alle LoRa gebruikers beschikbaar te maken. U kunt zich melden bij uw accountmanager om een test aan te vragen.
Reputatie 2
Badge
Hello,

For a project, I am looking for a developer familiar with KPN LoRaWAN and the development of IoT applications.

If anyone is interested please contact me on my email : ensamine@gmail.com

Cheers

Amine

Reageer