domeinen verwijderen

  • 18 January 2019
  • 3 reacties
  • 144 keer bekeken

hi

Ik heb een hele hoop domeinen waarvan ik niet wilde dat ze verlengt werden die nu nog tot 2020 lopen. Hoe kan dit? ik betaal hier erg veel geld voor en ik wil er vanaf!

zie bijlage voor de domeinen

Ik hoor graag of ik deze kan verwijderen.

groet jorella3 reacties

Reputatie 5
Badge +10
Hi @JJC van der Linden,

Dat zijn inderdaad een hoop domeinnamen!

De abonnementen zijn onlangs automatisch met een jaar verlengd. Voordat de domeinnamen worden verlengd ontvangt u van KPN een mail waarin wordt aangegeven dat het abonnement binnenkort verloopt. Als u daar niet op reageert, worden de abonnementen automatisch verlengd. Ik zie dat er op 4 december een mail naar u is gestuurd waarin u wordt geïnformeerd over het verloop van uw domeinnamen.

Mocht u nu alsnog de abonnementen willen beëindigen kan dat in uw Selfservice Cloudportal. Wanneer u bent ingelogd kun u zelf aangeven welke domeinen u wenst op te zeggen.
Die mail is me dan niet onder ogen gekomen. In de selfservice Cloudportal kan ik alleen aangeven dat ik niet automatisch wil verlengen. Of heb ik iets gemist? Ik vind het vreemd dat de domeinen automatisch met een jaar worden verlengt zonder dat ik toestemming heb gegeven.

gr jorella
Reputatie 5
Badge +10
Wellicht dat de mail in de spam terecht is gekomen. Hebt u daar al gekeken? Ik heb u een privé bericht gestuurd met het e-mailadres waar de mail destijds naartoe is verstuurd. Wanneer u niet op de mail reageert, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent met het verlengen van het abonnement.

Ik heb het nogmaals nagevraagd bij mijn collega's van afdeling Cloud en van wat ik heb begrepen kunt u niet zelf het abonnement opzeggen in de Selfservice Portal. Dus mijn informatie in mijn vorige bericht klopt niet helemaal. Excuses daarvoor! Ik kan u alsnog wel helpen met het opzeggen van de gewenste domeinnamen.

Wilt u mij aangeven welke domeinnamen u wenst op te zeggen en dan maak ik het in orde voor u. Op de afbeelding zie ik namelijk slechts een kleine selectie van uw geregistreerde domeinnamen.

Reageer